2015-07-14, 20:56
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy dodające pewności siebie
Cytat:
Napisane przez EauDeParfum
Zastanawiam się, jak można czuć się pewnie, nosząc zapach, który ktoś nam doradzi, lecz który nam samym nie odpowiada. Osoba pozbawiona asertywności nie doda jej sobie - moim zdaniem - spryskując się perfumami, które ją na przykład drażnią. 
|
No wlasnie, trochę ten pomysl jest kontrowersyjny... Nie jestem pewna, czy zapach, od którego mam zawroty glowy dodalby mi animuszu. Pamietam raz sytacje, kiedy spryskałam się czyms z Montale przed ważnym spotkaniem (na szczęście nie tak bardzo oficjalnym) i z nerwow rozbiłam filizanke w restauracji
Cytat:
Napisane przez Pin up girl
Może Eternity CK? Albo Idylle Guerlain? Do głowy przyszły mi też Bottega Veneta, Diane von Furstenberg (albo La Panthere Cartier, podobne), Perły Lalique, Paris YSL, Prada (Intense), Fracas i Visa Pigueta, Samsara, Le Parfum Couture Micallef.
|
No wlasnie - szypry ponoc powodują, ze jesteśmy odbierani jako kompetentni
Eternity zbyt popularne, Idylle na mnie gina. Vise kiedyś miałam, ale szybko mi przeszla milosc ze względu na jedna nute.
Perles sa ciekawe, na pewno wzbudzają zaintreresowanie bo sa paczulowe, ostre. Musze sprawdzić Mon Parfum Couture.
A co myślicie o Scentach Cotume National?
|
|
|