Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mój chłopak śpi czasem z siostrą.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-15, 00:36   #154
ce4534435626970636826734dc4cc81c1d23e519_62b0fbf266bee
Konto usunięte

Dot.: Mój chłopak śpi czasem z siostrą.

Cytat:
Napisane przez MalinowaMilka Pokaż wiadomość
No dobra ale jeśli taka osoba pójdzie na zabieg i będzie bezplodna ?.
To wciąż będzie obrzydliwe i chore. Ale co kto lubi.
Nie jestem za karaniem nie krzywdzących nikogo osób o dziwnych upodobaniach seksualnych. Co nie zmienia faktu, że takich wysłałabym do jakiegoś psychiatry, czy coś.

Cytat:
Napisane przez kahoko hino Pokaż wiadomość
jak dla kogo ktoś inny powie, że zasady są po to, żeby je łamać. więc takie 'frazesy' niezbyt mnie przekonują.

z tymi chorobami to też jest trochę przesada, bo przy dwójce spokrewnionych, zdrowych ludzi ryzyko choroby genetycznej jest naprawdę porównywalne do pary, która pochodzi z tej samej wsi. co innego, gdy w rodzinie jest historia chorób dziedziczonych genetycznie, wtedy takie ryzyko znacznie wzrasta. jednak nadal, według mnie, nie jest to powód, by komukolwiek cokolwiek zakazywać. zwłaszcza, gdy dwie, niespokrewnione, ale zdiagnozowane i obciążone genetycznie osoby mogą mieć dzieci.
Chyba tylko niedorosłe dzieci twierdzą, że zasady są po to, żeby je łamać.
No, jak dla kogo. Wyobraź sobie, że ktoś udowadnia naukowo, że taki Murzyn ma mózg o 15% mniejszy od białego człowieka i iloraz inteligencji niższy o te 10 punktów czy 15. Normy powinny się dostosowywać, więc czemu by nie wrócić do niewolnictwa? Przecież w stosunku do nas to i tak podgatunek. Albo po co normy zakazujące pastwieniem się nad zwierzętami, po co prawa człowieka, przecież to tylko frazesy

Gdybym była karlicą i zakochała się w niespokrewnionym ze mną karle to nie zdecydowałabym się na biologiczne dzieci. Kwestia odpowiedzialności.

Zastanawiam się, gdzie się uchowały takie hermetycznie zamknięte wioski Całe życie mieszkam na wsi i jakoś nie sądzę. Przecież ciągle jest, że tak to ujmę, świeży dopływ krwi. Większość mieszkańców nawet się nie zna.

Ja nigdzie nie pisałam, by samego sypiania ze sobą zakazywać. Co nie zmienia faktu, że tu facet autorki prawdopodobnie ją zdradza z siostrą, a zdradzanie swojego/swojej tż już jest bardzo nie w porządku.
ce4534435626970636826734dc4cc81c1d23e519_62b0fbf266bee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując