Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bezprawne wykorzystywanie prywatnych zdjęć - jak sprawdzić?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-15, 10:49   #1
lilimaer
Raczkowanie

Bezprawne wykorzystywanie prywatnych zdjęć - jak sprawdzić?

Witam,
Mam kłopot stary jak internet i fotografia cyfrowa.
Chciałam sprawdzić, czy już od dawna BYŁY nie wrzucił moich intymnych zdjęć do sieci. Rozstalismy się w bardzo nieprzyjemnej atmosferze, dodatkowo mieszkamy w dwóch, różnych miastach (on od jakiegoś czasu za granicą), jest osobą wredną i niestety kierującą się dość niskimi instynktami, więc nie sądzę żeby rozmowa coś tu pomogła.

Kiedyś, gdy była możliwość usunęłam z jego komputera wszystko,co choć w drobnym stopniu mogło ocierać się o intymność, jednak nie wiem, czy przypadkiem nie miał czegoś na CD.
Jedno z CD o których wiedziałam próbowałam uszkodzić, porysować, ale nie wykonałam tego ostrym narzędziem, potarłam tą płytą o kant szuflady,zrobiły się ryski, ale z jakim skutkiem? (nie znam się na tym, ale mam kilka CD które miały drobne ryski i "szlag je trafił")
Miał też kartę SD która wraz z aparatem zaliczyła nurkowanie, aparat poszedł na złom ale kartę dało sie uratować, nie pamiętam czy na niej czegoś nie było... nie wiem czy taka karta 'po przejściach" ma jakąś ograniczoną żywotność?
Generalnie chodzi o ustalenie czy przypadkiem nie wpadł na pomysł "zemsty" i moje prywatne, nie wyuzdane ale jednak intymne zdjęcia nie krążą gdzieś po sieci.
Proszę o radę w kwestii programu do wyszukiwania takich rzeczy.
I tak, wiem, za głupotę trzeba płacić.
lilimaer jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując