Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Listopadowe 2015 część II!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-15, 11:49   #1773
tylkokasia
Moderator

Dot.: Mamusie Listopadowe 2015 część II!

Cytat:
Napisane przez dzikasliwka Pokaż wiadomość
Macie moc dziewczęta! nadrabiałam Was z godzinę

Wczoraj niestety spędziliśmy pół wieczora w klinice dla zwierząt, bo ktoś nam postrzelił psa Wróciliśmy z miasta i się zdziwiliśmy, że Borys nie przybiegł do bramy, myśleliśmy, że gdzieś uciekł, ale TŻ znalazł go wpółzakopanego w trociny za domem... To było takie nienaturalne z jego strony, bo to pies "żywe srebro". Zaczął go "obmacywać" i w pewnym momencie cała ręka we krwi , na wysokości ostatniego żebra TŻ od razu się zorientował, że to postrzał. Szybko wzięli go z moją siostrą w koc i przenieśli do auta, to duży i ciężki pies i pojechaliśmy do kliniki. Tam rtg i potwierdzenie postrzału, śrut od wiatrówki Był we wstrząsie po tym postrzale. Został na obserwacji, miał podane kroplówki. Być może się obędzie bez operacji. Dzwonili niedawno i mówili, że zaczął ruszać głową i reaguje już. A my czekamy...

Wizaż_pl byłam wczoraj w Aresie na 1-go Maja w Kielcach. Żadnych Tutków nie mieli, żadnego x-landera... Za to bardzo nam się spodobał Camarelo Carmela TŻ tak go wytestował, że myślałam, że nas wyproszą ze sklepu, łącznie z trzepaniem wózka góra-dól mówił, że amortyzację sprawdza
Straszne co mówisz o psiaku. Zdrowia dla niego!

Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny
Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie

tylkokasia jest offline Zgłoś do moderatora