2015-07-15, 11:27
|
|
O Ireno! ;-)
|
Dot.: Let's Party - Irenowa !!! OsiEmNaStkA !!!
Cytat:
Napisane przez magnolia79
ja mam cały komplet, główna ich wada dla mnie to waga.... są koszmarnie ciężkie 
|
Dlatego ja moge kupić wiele przez neta, ale nie garnki. One muszą być solidne, ale zarazem na tyle lekkie, żebym dała radę sama nimi operować. Nienawidzę bardzo ciężkich garów. Te lekkie nie są, ale nie potrzebny mi silny chłop do ich noszenia czy mycia 
Cytat:
Napisane przez magnolia79
Nie znam sie na mieszkaniach.... ale uwazam ze deweloper czy jak mu tam powinien sprzedawac gotowe mieszkania, klient tylko wchodzi i mówi jakie chce panele, kafelki, kolory ścian.... ew drzwi i okna...
co to za polityka, kiedy człowiek musi sie martwic ze jest wilgoć ze prąd nie styka  to nie powinien byc interes klienta tylko dewelopera
---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------
ja uzywam taki dość szeroki i niski garnek, cos taka alapatelnia, idealny do wszelkich sosów, gulaszów, dań jednogarnkowych...
a reszta garnków stoi w szafie
|
Mag ja tak właśnie miałam mieć, bo kupiłam opcję "pod klucz", ale wyszło inaczej. Usterki to niestety osobna para kaloszy, ale tutaj to się składa reklamacje i naprawiają
|
|