2007-09-06, 10:29
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008
Cytat:
Napisane przez calisa
czesc 
no więc Marta prosze Cię o dopisanie mnie na listę na 18.10.2008 bo jednak udało mi się z tą moją salą 
|
Witam! Ślubujesz tego samego dnia, co ja Będziemy więc razem przeżywać stres i szczęście w tą piękną (obowiązkowo!) październikową sobotę Póki co, mam salę, fotografa i zespół. Godziny jeszcze nie ustalaliśmy w kancelarii, jakoś leniwa zrobiłam się ostatnio odnośnie przygotowań Pozdrawiam.
Cytat:
Napisane przez NancyGirl
Teraz byam na weselu siostry mojego TZ. Wesele na 130 osob, litr na glowe plus jakies dodatkowe flaszki, na bramy itp. zostalo 70 flaszek(35 litrow!!!!!) Chyba wodki im starczy do konca zycia;P Ale to fakt lepiej jak zostanie wodka niz jak ma zabraknac.

Pozdrawiam
|
Można także kupić wódkę w takim miejscu, gdzie będzie możliwość oddania tego, co nam zostało, i otrzymania pieniędzy z powrotem Przeważnie w dużych hurtowniach praktykują takie załatwianie spraw.
Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a
Dopisałam  . I tak na marginesie dodam, że tę datę też braliśmy pod uwagę, byliśmy w 99% przekonani,że właśnie wtedy się pobierzemy. Mamy duży sentyment do października a ta 18 jakoś najlepiej sie prezentowała... ale jednak ten 1% zmienił nasz miesiąc na sierpień 
|
My z kolei w ogóle nie braliśmy pod uwagę października, co najwyżej wrzesień Chcieliśmy konkretną salę, a okazało się, że we wrześniu nie jest wynajmowana na prywatne przyjęcia. Pomyśleliśmy, że jeśli nie wrzesień (a wcześniejsze daty też nie wchodziły w grę, bo muszę obronić dyplom), to czerwiec 2009. I tak wstępnie ustaliliśmy. Jednak tak odległa data ciągle nie dawała mi spokoju... Stanęło więc na tym, że musi to być jeszcze 2008 rok, choćby nie wiem co!
|
|
|