Dzięki za każdą uwagę

Co do bloku 'O mnie' trafiłaś akurat w moment gdzie faktycznie dodawałam zdjęcie i krótkie streszczenie. Długo się przed tym wzbraniałam, bo mimo, że na blogu pokazuję swoją twarz, zdjęcie na stronie głównej to jeszcze dla mnie pewien rodzaj ekshibcjonizmu. Chciałam zachować neutralność ocen, jakie wrzucam i nie wiązać ich bezpośrednio z własnym zdjęciem i pierwszym wrażeniem, jeśli wiesz o co mi chodzi

Z drugiej strony to blog personalny, więc może nie powinnam się krępować, ciągle jeszcze się waham czy to dobry pomysł

Belkę menu przeredagowałam na język polski, myślałam, że nie wpływa to na odbiór, ale zwróciłaś uwagę więc pewnie rzucało się oczy. Moje lenistwo skłoniło mnie do zwlekanie z dodaniem opisów 'O mnie/ O blogu', zmieniłam to, w końcu trzeba walczyć z własnymi słabościami

Współpracę i kontakt wrzuciłam do jednego worka, podając po prostu email, to nie błąd szablonu, nie chciałam się rozwodzić nad żadną z nich
Trzy kropki to był mały kaprys, przesuwały się w stałych interwałach czasowych , plus faktycznie można było w nie klikać, nie miały żadnej filozofii, ani nie pełniły żadnej funkcji ot estetyczny(wydawało mi się) dodatek. Usunęłam, dla niepoznaki :P
Dzięki za uwagi, każda jest bardzo cenna!