Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 4
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-07-15, 18:25   #2004
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 4

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Tak założony cel udał się z nawiązką jupii Mniej mowisz waży, ale jak regularnie przybiera to pewnie ok u nas spadek był. Ale widzę jak rośnie, okrutnie z pajacu mi wyrasta, jest chyba długa a łapki ma krótkie he bo rękawy muszę pideijać często
bo tak te ciuszki sa szyte dziwie! moja tez ma za krótkie ręce do większości ubran . Widać długonoga laska będzie ;P nawet na usg wychodziły jej nogi "starsze" od reszty. dziś na wadze domowej mojej wyszło (w bodziaku i pieluszce) 5400 g. i cale szczęscie...! bo jakbym miała 8 kg tachać z wózkiem po schodach osiedlowych i pagórkach to by mi krzyże wysiadły.
Prollaktyna mnie ostatnio tez zalewa tak jak niektore z Was bo wpierdzielam od soboty moje ciacho, taki szybcioch na maślance z truskawkami, juz drugie upiekłam wczoraj i chyba jutro kolejne trzasnę. Znikającą Babke Majki to z owocami, dziewczyny robicie?

Sonia, wspolczuję Ci,że nie masz jak odetchnac, moja kuzynka tez miała takie wymagajace dziecko,ze non stop na rekach go musiala nosic, inaczej ryczał strasznie, a maz pracował, tyle co się synkiem zajął na czas ugotowania obiadu, wykapał, a potem siadał na kompa i grał. i sie jej małżenstwo szybko rozpadło niestety, tez troche przez brak wsparcia i zrozumienia i permamentne zmęczenie. Moze jednak z czasem przemyśl pomoc swojej i M mamy, taka dłuższą pomoc, o ile ona są oczywiście do tego chętne i mają maozliwośc. na pewno Mikołajowi krzywdy nie zrobią, nawet jeśli czasem mu czapke naciągną czy cos tam po swojemu zrobią.

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Tylko taki spray dziala na zAsadzie
intensywnego zapachu cytusow. Wiec psikanie dziecka ubranek odpada. :-(
a propos kotów, dzieci i zapachów http://www.mamazone.pl/slajdy/male-d...noworodek.aspx
"Nie ma wątpliwości, że dziecko po urodzeniu najbardziej lubi zapach swojej mamy. Zarówno jej indywidualny zapach, jak i zapach jej mleka. Lubi też jak pachną truskawki i wanilia."
trzeba by sprawdzic, czy koty tez lubią takie zapachy

A kota tez sie da upilnowac jak najbardziej.
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora