Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie po 30 i później 33 i 1/3 ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-09-06, 12:08   #1036
navi
Zakorzenienie

GG do navi
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 33 i 1/3 ;)

Cytat:
Napisane przez Akane Pokaż wiadomość
Co do foteczek, to wrzucam kilka A jeśli chodzi o ogrzewanie, to chyba sobie kupię jakieś małe elektryczne cudo, które zapobiegnie mojej stopniowej przemianie w sopelek lodu Póki co na żadne wieksze inwestycje mnie nie stać - działalność prowadzę w jednym pomieszczeniu i zasuwam sama (wspomagana od czasu do czasu przez jednostki zaprzyjaźnione). Ale jak już moja Artevia będzie wielką korporacją... Dobra, marzenia na bok, wrzucam zdjęcia i wracam do pracy

1. Z małżonkiem na plaży (o dziwo nawet trafiły nam się dwa dni przyzwoitej pogody )
2. Dorwałam kota i oczywiście musiałam go pomiziać
3. Z uwagi na to, że klienci ścigali nas nawet na urlopie, od czasu do czasu musieliśmy biegać z laptopem po Władysławowie i łapać zasięg z hotspota
4. Pod koniec urlopu pogoda się spsuła, co (jak widać) nie przeszkadzało mi wleźć do wody (w efekcie spodnie nadawały się tylko do suszenia )
ladna masz strone www Akane
fotki super

Cytat:
Napisane przez milgryf Pokaż wiadomość
Podobno kobiety jeżdżą bezpieczniej

Ja mam staruszkę mazdę 121 czerwoną i z rozuwanym dachem nazwaną tuptusiem. Wcześniej szalałam maluchem i polonezami
aaaaa dlatego

lubie mazde 121, mialam kiedys zieloną żabkę tzn moja mama nie ja, ja wtedy mialam 11 lat
navi jest offline Zgłoś do moderatora