2015-07-15, 20:24
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. II
Cytat:
Napisane przez kinga1701
Mebelki śliczne, tylko ja planuję kupić otwarte łóżeczko ze wszystkich stron. Nie widziałam tego wózka Concordo, ale dla mnie nie za bardzo, ze względu na to, że ma przednie mniejsze kółka, a ja mam niedaleko las i myślę tam spacerować więc większe mi się lepiej sprawdzą. A jaki model Musty ?
---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------
Musty klasyczny
Wózek myślimy około października, listopada kupić bo nie mam gdzie go tu trzymać.
Jakie wózki brałaś pod uwagę i wam się nie spodobały?
|
Brałam pod uwagę stokke, mima, ale na żywo okazało sie ze tylko wyglądają.... Płytkie gondolę, niewygodne
Cytat:
Napisane przez hariett
Nie, to chyba dzwoniły kobiety które miały razem ze mną pierwsze usg ;D bo cały czas było albo linia zajęta, albo nie odpowiada. jak usłyszałam sygnał to cieszyłam się jak po ustrzeleniu szóstki w lotto
A tak swoją droga to teraz wzięłam sie za oglądanie wózków Mutsy na olx.pl i w samym kujawsko-pomorskiem jest tyle ofert że ho ho. Podobają mi się te wózki! Muszę gdzieś odnaleźć opinie i specyfikację 
|
Gdybys miała już wyrobione zdanie daj znać, biorę go pod uwagę bo jest w znacznie przystepniejszej cenie niż concord neo, w dodatku wybrałam edycje limitowana Milano i jest z automaty 700 zł drozsza
Cytat:
Napisane przez candyyfloss
Ja się smaruje 2 razy dziennie - każdego dnia.
|
Tez smaruje 2 razy dziennie 
Cytat:
Napisane przez kinga1701
I ja tez jutro zobaczę moje małe szczęście. 
|
Edytowane przez emia1986
Czas edycji: 2015-07-15 o 20:25
|
|
|