2015-07-16, 09:20
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bardzo mocno w to wierzymy - wszystkie tutaj zaciążymy
Witajcie koleżanki,
Z tą tarczycą to niezłe klocki, mój gin zawsze powtarza że najlepiej ok. 1 wynik, ale do 2 to max. więc jak macie więcej to zbijać. I robić z FT3 i FT4 jednocześnie. Poza tym rodzinna i gin byli zdania, że stosunek FT3 i FT4 musi być podobny, jak różnice są zbyt duże to tez niedobrze.
Qrcze z drugiej strony myślę sobie co z tą cukrzycą...tyle osób zaczyna chorować. Z czego to wynika? Myślę że taki niezdrowy tryb prowadzimy, sięgamy po niezdrową żywność napakowaną cukrami
I tak sobie myślę, że gotowanie na dwa garnki dla 2 os. to też niefajne. Czy małżowie nie mogą pojeść zdrowo Może mój jakiś inny, bo ja gotuje dla nas to samo...jak jest zielsko to mój wcina i nie marudzi....
Wiem, że to on powinien ograniczyć słodycze i słodkie napoje (typu energetyki , które łapią go napisami Vitamin ), ale ogólnie chyba tak źle z nami nie jest.
Jemy wszystko zielone co się rusza w ogrodzie. Unikam tylko brukselki i bobu, bo nie podchodzą mi te smaki
---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ----------
Boższ...Candy gdzie ten brzuch, tam jeszcze widać mięśnie  
---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------
Cytat:
Napisane przez czarna_mala
No fakt, mój mąż nie niucha mi tu i tam [emoji23]
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
|
Nie?? my tam sobie poniuchamy czasem pod skrzydłem.....
przypadkiem hehehehehhehehe
|