Domima pomyśl, że teraz będziesz mogła wchłonąć kebaba

A tak powaznie to Cię roumiem, jak mi endo powiedziala, ze prawdopodobnie będę musiała zakonczyć karmienie to się rozryczałam
Co do chrzestnych, jestem podwójną chrzestną i mama jednego z nich powaznie mnie zagina, przychodze do niej to ona "zajmij się chrześniakiem" albo "ooo ciocia nic Ci nie kupiła ? " kurcze co przyjść mam do nich to jakiś prezent, ale ja się nie uginam, niech se gada, prezenty mały dostanie tylko na urodziny i np. komunie, na święta nie bo musiałabym kupić jeszcze jego bratu, sorki nie stać mnie, za to tż siostra inna ona od razu powiedziała, że nie mamy robić jakiś prezentów niespodziewanych

a ze to tż siostra o tu akurat dochodzą prezenty na swięta i szczerze jak nikt na mnie nie naciska to sama z siebie coś mu kupię

Ja też nie będę wymagać niewiadomo czego od chrzestnych
Flight u nas prawdopodobnie nie bedzie chrzestnej tylko też swiadek chrztu

bo tż siostra ma ślub tylko cywilny, wątpie że przed księdzem da sie to ukryć ;/ Dobrze, ze chociaż chrzetsny będzie
Jeszcze muszę dowiedzieć się kiedy ż siostra zjeźdza do PL bo jak w czasie kiedy chrztu nie ma to będziemy musieli szukać innej chrzestnej, tylko, że z tż strony nie ma kogo ;/
ametty kurcze super w szkole nastawili, powinno być tak wszędzie
przeczesałam ręką włosy i wyjęlam chyba ze 20 szt... masakra powaznie boję się że będę łysa

zero farbowania włosów dopóki mi się to jakoś nie ureguluje... będę chodziła z brzydkimi odrostami