Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-16, 09:01   #2171
cashmere
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 4

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Ale się popłakałam. Oglądalam wiadomości i oglądnęłam o tym biednym dzieciaczku z pecherzykami, Weszłam na stronę i zaczęłam czytać i normalnie łzy. Kurcze jak tylko tż przyjdzie do domu to wyślę jakąś kasę a jak się do tego czasu jeszcze nie uzbiera i przyjdzie macierz to jeszcze z tego wyślę parę złotych. Matko jak niektóre dzieciątka musza cierpieć aż mojego przytuliłam idę was nadrobic...

w ogóle, wam też zaczęły strasznie włosy lecieć ? ja za chwilę łysa chyba bedę ;/

Ja tez zrobie przelew, biedny chlopczyk

Cytat:
Napisane przez ametty Pokaż wiadomość
Jak zapytałam mojego chrześniaka, co chce na komunie, to chcial słoik miodu. Wryło mnie. Potem się od ciotki dowiedziałam, że ich w szkole nastawili na przezycia duchowe a nie prezenty.

SONIA, oby pomogło

Ja jutro zabieram mojego prosiaczka na usg brzuszka. Zobaczymy, czy nie ma refluksu, biedactwo. A smęciłam o tym pediatrze od samego początku Jak w końcu się ugięła, ze to może jednak refluks i zaproponowała usg, to musiałam sie do niej wracac po skierowanie, bo nie dała

A morfologie wasze dzieci mają normalnie robioną rutynowo czy przy podejrzeniu np. anemii?

Sloik miodu mnie rozbroil

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Domima pomyśl, że teraz będziesz mogła wchłonąć kebaba
A tak powaznie to Cię roumiem, jak mi endo powiedziala, ze prawdopodobnie będę musiała zakonczyć karmienie to się rozryczałam

Co do chrzestnych, jestem podwójną chrzestną i mama jednego z nich powaznie mnie zagina, przychodze do niej to ona "zajmij się chrześniakiem" albo "ooo ciocia nic Ci nie kupiła ? " kurcze co przyjść mam do nich to jakiś prezent, ale ja się nie uginam, niech se gada, prezenty mały dostanie tylko na urodziny i np. komunie, na święta nie bo musiałabym kupić jeszcze jego bratu, sorki nie stać mnie, za to tż siostra inna ona od razu powiedziała, że nie mamy robić jakiś prezentów niespodziewanych a ze to tż siostra o tu akurat dochodzą prezenty na swięta i szczerze jak nikt na mnie nie naciska to sama z siebie coś mu kupię Ja też nie będę wymagać niewiadomo czego od chrzestnych

Flight u nas prawdopodobnie nie bedzie chrzestnej tylko też swiadek chrztu bo tż siostra ma ślub tylko cywilny, wątpie że przed księdzem da sie to ukryć ;/ Dobrze, ze chociaż chrzetsny będzie
Jeszcze muszę dowiedzieć się kiedy ż siostra zjeźdza do PL bo jak w czasie kiedy chrztu nie ma to będziemy musieli szukać innej chrzestnej, tylko, że z tż strony nie ma kogo ;/

ametty kurcze super w szkole nastawili, powinno być tak wszędzie

przeczesałam ręką włosy i wyjęlam chyba ze 20 szt... masakra powaznie boję się że będę łysa zero farbowania włosów dopóki mi się to jakoś nie ureguluje... będę chodziła z brzydkimi odrostami
Zal ze tak gada, wstydu nie ma. I przy tym ladnie dziecko wychowuje....

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora