Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mój ukochany jedzie za granice... :(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-09-06, 13:37   #2216
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Mój ukochany jedzie za granice... :(

dziewczyny a u mnie upał. na krótki rekaw szlam a i tak było gorąco oby tak dalej ale dzis miałam wspanialy dzien
No więc:na 8.00 mialam praktyki do 13.00 dzis w klasie III. siedze sobie na hospitacji a tu nauczycielka dała mi 30 zeszytów (od kazdego ucznia) i powiedziala abym ich wypracowania o recyklingu i ochronie srodowiska sprawdziła i oceny wystawiła. szok. jak skonczyłam to powiedziała, ze ma cos do roboty i czy moge godzine matmy poprowadzic za nia. spoko. dzieciaki sa wspaniałe. potem poszłam do mojej opiekunki na konsultacje z konspektem. pochwaliła mnie i powiedziała, ze to chyba moje powołanie bo jeszcze nigdy takiej praktykantki sumiennej nie miala oby dalej tez było tak samo

ale najlepiej było jak dzis TZ pisał mi non stop smsy o seksie, abym mu jak najszyciej wysłała jakies zdjecie moje (gołe oczywiscie ) i generalnie tak mi ochoty narobił, ze myslałam ze nie wyrobie. i wyobraxcie sobie ja tu dzieci ucze a co przerwa taki sms a jak wychodzilam z zajec juz do domu to mi napisał ze jak wróci to moze gdzies na weekend sobie wyskoczymy poszalec. wracałam do domu z bananem na ustach

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora