Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-16, 20:38   #2309
blackberry89
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 4

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Jaki tu spokój na na na na
Nic się nie dzieje na na na na ))
Co jest z Wami? Dzisiaj mam taki mniej aktywny dzień ale co się z Wami stało? ŁER AR JU?

Byłam na zakupach w biedrze tym razem zdrowe rzeczy ( no nie licząc magnumow i milki Oreo. .. ) ale postanowiłam ze postaram się przejść na dietę taka mniej więcej jak miałam cukrzycowa.. zobaczymy czy mi to wyjdzie..

Kurde byliśmy jeszcze w parku z mężem i na jednej ławce siedział taki łysy kark z pitbulem-i zaraz podleciala do niego grupa nabuzowanych lysych kogucikow i zaczęli się tam prac... kurde jak ja nie lubię takich akcji. Zmrozilo mnie i cały czas o tym myślę. .. a wiecie co najgorsze ze w tym wszystkim najbardziej to mi żal psa i cala drogę tylko pytam męża-się nie zrobili nic temu psu nic mi się nie stało. .. eh.

Znowu zostaje sama na wieczór bo mąż do kumpla wychodzi... co mam robić? Nudzić mi się będzie :-(
Masakra nie lubie takich typów i takich akcji ...

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
mylisz sie. odpowiadalam na pytanie.
:-D

Ide myć łeb. Az sie boje bo podczas mycia to tyle ich wypada... :-( ale maz mowi ze łysa tez będzie mnie kochal :-P klamczuch.
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora