2015-07-17, 05:54
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 4
Cytat:
Napisane przez siempre
O super ile taka przyjemność ? Tz niedługo ur ma moze cos takiego mu fundne. Chociaż nie wiem czy zasłużył bo za naprawę tel. zapłacił 645 zł :/ a najgorsze ze przez przypadek zrobił reset tel. i poszly się zdjęcia bujac z mojej ciąży i poczatkow życia maluszka :/ mam może teraz 3 zdjęcia z pierwszych chwil.
|
Ojej tez bym sie wkurzyla o zdjecia. Staram się w miare regularnie zgrywac i teraz chyba znowu wywolam bo z komputerami to różnie bywa tez. A tylko jednym tel robicie zdjęcia?
Cytat:
Napisane przez kar0ola
Ja tez kupuje tą kick&play, mysle ze bedzie fajna
Ta smycz i szelki to jakis zarty chyba
nie jestem w stanie sobie tego wyobrazic
np idzie laska w jednej rece trzyma psa na smyczy, a w drugiej dziecko. tez na smyczy. MASAKRA biedne dziecko bedzie mialo skrzywiona psychike do konca zycia
|
Jednak po przeczytaniu opinii i filmików zamówilam ta bright starts. Dzis przyjdzie i jestem bardzo ciekawa reakcji malego bo on uwielbia kopac i jak jest jakas potem, czyli muzyczka i swiatla przy tej.
Widziałam kiedyś taka smycz u dziecka przelotnie w czasie jazdy autem. Wygladalo to strasznie... :/
---------- Dopisano o 05:54 ---------- Poprzedni post napisano o 05:47 ----------
My po jedzeniu. Moje dziecko okrzyczalo cycki. Przystawiam go a ten zlapal puscil i kreci glowa, sie wygina i wrzask...
Chyba koniec kp skoro nie ma ochoty na cycka.
Spróbuję pospac jeszcze
|
|
|