Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Do Maniaczek Zadbanych Włosów:):):)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-09-06, 14:52   #7
Soft
Wtajemniczenie

Dot.: Do Maniaczek Zadbanych Włosów:):):)

No NIESTETY tez jestem obsesyjną maniaczka jeśli chodzi o włosy.
Stan włosków:
Moje włosy obecnie są zniszczone mniej więcej 7cm od do dołu , powyżej juz raczej dość zdrowe. Ostatnio troche wypadają - zostały wymeczone przez fryzjerke która spaprała mi kolor a potem dwukrotnie poprawiała więc mają prawo troche wypadac.
Proste, gładkie , delikatne. Naturalne jasny/średni blond , farbowane na złoty blond
Jako takiego celu jesli chodzi o włosy nie mam, dbam o nie systematycznie od bardzo dawna.

Mój program pielęgnacyjny;
- Mycie włosków codziennie ( niestety , mam cienkie wlosy ktore szybko się przetluszczają ); obecnie szamponem Kerastase Age Recharge , wcześniej przez ok 2 lata był to praktycznie niezmiennie Absolut Repair i napewno po Age Recharge do niego wróce.
- Po umyciu zawsze odzywka: stosuje bardzo rozne ale ostatnio wzmacniająca Dove hair Fall Control +
- Ok 2 razy w tygodniu moja Ulubiona Maseczka Welli Sp Hydro Mask
- Po umyciu układam na grubej szczotce i obecenie na koniec czasem ( nie codziennie ) 2 kropelki serm Liss Extreme L'oreala lub kremu Chroma Reflection Kerastase
- Ok raz w miesiącu jakaś ampułka z lini Kerastase
- Od czasu do czasu, ale raczej rzadko pianka Volume L'oreala Prof. odbijająca włosy od nasady.

Wymiana
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=43332094 #post43332094
Soft jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując