Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O ciążę się staramy i o dzieciakach gadamy :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-17, 09:09   #971
IsiaG
Zadomowienie

Dot.: O ciążę się staramy i o dzieciakach gadamy :)

Witam.
Długo mnie nie było, bo kurcze, no ale nie mam czasu. Poza tym zaczęły się wakacje i moja starsza córa zabiera sobie laptopa na całe dnie, ogląda jakiś serial a my i tak cały czas na dworze spędzamy. Wczoraj z Lidką zbierałyśmy maliny i zrobiłyśmy je ze śnieżką i tartą białą czekoladą. Pycha.
Dziś chce z nią jechać do miasta do fontanny a potem zabrać ją na lody. Ale to chyba bardziej po południu jak się trochę cieplej zrobi.

Ola,
suknia śliczna, buty i makijaż też mi się podobają. Ciekawa jestem całości.
A z Kubą ktoś nie może jechać do domku i tam go położyć? Tyle, że wtedy musiałby z nim zostać i opuścić wesele. Jakaś koleżanka?

Magdammm ale brzusio malutki jeszcze. Ale ani się obejrzysz i zaczniesz rosnąć.

Karola, ja czasami też się budzę w nocy i ręki nie czuje. Szukam jej i muszę ją inaczej ułożyć. Dziwne uczucie, niby Twoja ręka a uczucie jakbyś czyjąś unosiła.

Czarna, ja ostatni raz na wczasach byłam 3 lata temu i też mam wrażenie, że następne to może za 10 lat. Nawet nad morze nie jeździmy, bo mąż pracuje do 17 a Lidka idzie spać ok 20.30 to bez sensu. A w niedziele są tłumy nad morzem. Nie lubię ścisku i nie lubię jak mi piaskiem po oczach ktoś sypie albo krople wody czuje. Brrr.

Cytat:
Napisane przez monini2507 Pokaż wiadomość
Czarna nic ciekawego, ale dziękuję, że pytasz. Powoli szykujemy się do urlopu, ale to jeszcze 3 tygodnie. A ja już nie mogę się doczekać. Póki co mamy wakacje od staranek, po urlopie będziemy myśleć co dalej i działać. A u Ciebie jak tam

A urlop gdzie? Mam nadzieję, że nie zapomniałaś po drodze zajrzeć do nas?

Moja starsza dostała pracę jako opiekunka. Co prawda raz na jakiś czas ale jej to odpowiada. A 25 jedzie na Woodstock z chłopakiem. Mówiłam jej, że jeszcze nie chcę być babcią. A ona mi na to, że ona też nie chce być jeszcze mamą. Kurcze, ciężko się z tym pogodzić, że Twoja córeczka uprawia sex. No, jakoś nie jestem na to przygotowana psychicznie ale wiem, że to robią jak setki lub tysiące innych nastolatków. On ma ponad 18 lat ona ponad 17 to raczej nie oczekujmy, że będą czekać z tym aż do ślubu. Ale i tak to jest dziwne i nierealne.

Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki.
Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów
Maleńka i bezbronna
Szybko tak ucieka czas, cenny czas

córeczka

IsiaG jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując