Wątek
:
Bardzo mocno w to wierzymy - wszystkie tutaj zaciążymy
Podgląd pojedynczej wiadomości
2015-07-18, 12:45
#
2486
CARLA_23
Wtajemniczenie
Dot.: Bardzo mocno w to wierzymy - wszystkie tutaj zaciążymy
Cytat:
Napisane przez
czarownica_tea
Do wc dobieglam w czasie krótszym niż rekord swiata na 60 m sprintem [emoji4]. Samopoczucie niezle, jak mnie Alka tak bedzie straszyć to poród przegapie.
Jeśli chodzi o wit D to ja polecam Vigantol (na receptę). Tani, wydajny i bez dziwnych dodatków.
Co do metforminy to sa rożne szkoły. Już kiedyś o tym pisałysmy z Czarna. Trzeba sie trzymać zdania jednej osoby i już. Leki psychotropowe tez maja opisane działanie negatywne na ciaze ale sa sytuacje kiedy nie mozna ich odstawić. To moze ocenić tylko lekarz który zna i prowadzi pacjenta.
Byłam dzis po prezent dla kolegi na parapetowke i w centrum handlowym był casting do elit model look czy jakos tak. Chciałam sie zgłosić w końcu tez mam te wymagane 90 tyle ze w talii [emoji12][emoji12][emoji12]
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
To trza było się zgłosić
Co do leków i ich brania i odstawiania to faktycznie trzeba zmienić swoje myślenie i zaufać bezgranicznie jednemu lekarzowi, bo jak piszesz są różne szkoły.
---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------
Pisałam Wam jakiś czas temu, że ja to z tych którym nigdy nic się nie śni. No i dzisiaj nad ranem miałam chyba pierwszy sen od wielu wielu lat. A mianowicie śniło mi się, że moja mama nie żyje
Oczywiście już do niej dzwoniłam pod byle pretekstem
Wg sennika sen oznacza jakąś zmianę w życiu wyjście za mąż, zmiana, pracy, zmiana miejsca zamieszkania lub
rozpoczęcie starań o dziecko
Ktoś ma doświadczenia z interpretacją snów?
Wystraszyłam się jak chole... ale podobno snów nie interpretuje się dosłownie. Takie dziwne uczucie jednak od rana mi towarzyszy
(9tc)
"W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu"
CARLA_23
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do CARLA_23
Znajdź więcej postów CARLA_23