|
Przebarwienia pod oczami i na powiekach - czym to zwalczyć?
Widzę, że jesteście mnieźle "oblatane" w temacie kremów, serum i innych cudów- poczytałam wątek o Juvicie (używam od kilku dni ) i widzę jakie mam braki w kosmetycznej wiedzy!! ... Gubie się w tym wszystkim -czas nadrobić 
Chciałabym sie zabrać za wybielanie brązowawych przebarwień - z ich powodu od dłuższego czasu nie opalam twarzy i oczywiście używam kremów z filtrami.... Przejrzałam KWC ale nie wiem.... czy mogę używać kremów wybielających pod oczy i na powieki - tam tego świństwa jest najwięcej :/ ?
Do tego mam sporo rozszerzonych naczynek.. jak tu nie zaszkodzić na jedno walcząc z drugim? Na razie smaruję sie juvitem i kombinuję co na to nałożyć... na dzień mam Iwostin nawilżający z fitrem 20 (chyba za niski! ) na noc nie mam pojęcia co.. pomóżcie
Lato to może nie najlepsza pora ale mi właśnie teraz to zaczęlo przeszkadzać! Może na jesień jaki głębszy peeling... ale po peelingu azjatyckim miałam straszne problemy z kwitnącymi miesiącami głęboko "posadzonymi" krostami a po peelingu kwasami rozszerzone naczynka pięknie mi rozkwitły
|