2015-07-19, 10:51
|
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 4
Cytat:
Napisane przez Belka15
hej,
chciałam przeprosić, że w ostatnich dniach tylko podczytuję. mam od czwartku chandrę i nie umiem sobie z tym poradzić ;/
|
przesylam Ci wirtualna lopate,zebys sie szybko wykopala z dolu i sloneczko,zebyci zycie ocieplilo. jak chinczycy mawiaja to wszystko minie
Cytat:
Napisane przez nancy822
Hej
Ja juz nie śpię od godziny. Maly ma katar  od godziny 5 juz dwa razy mu czyscilam nos  strasznie się martwię i spać nie mogę 
|
Oj biedny maluszek,kciuki zeby mu szybko minelo.nie martw sie tak,katar uciazliwy,ale niegrozny
Cytat:
Napisane przez gosiak0512
Hej.
Nocka u mnie nieciekawa  Bartek mi poplakiwal w nocy bo chcial spac z mna wiec siedzialam z nim poki nie zasnal spokojnie. przed 7 przyszedl do nas to go utulilam i spi nadal, a ja z Martyna poszlysmy do kuchni i juz rosol mamy ugotowany, makaron do niego i paste z tunczyka zrobilam na sniadanie
HANKA alergolog bedzie skore sprawdzala i tez glownie o diecie mowila ale jak przejdziesz na butle to ona da ci papier o skazie i na jej podstawie pediatra bedzie dawala na recepcie mleko z refundacja, po za tym masci nam tez robione dawala wiec warto isc i miec taka opieke.
BLACK fajnie ze sie wypad udal.
BIRD udanych chrzcin!
GOSSIP moze nutritonem zageszczac?
MALA smaruj tym ta raczke tez  jak zbladlo to dobry znak  i on ma to tylko na raczce?
|
Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia
Na dwoch raczkach.
|
|
|
|