Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-19, 10:51   #3089
soniuska
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 4

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Belka cora zaczeła sie śmiać i piszczec i przeszło 😉
Sonia ja nie wiem co z tym zrobic... Jestem bezradna nie mam nawet sie kogo poradzic, z doktorka sie nie umiem dogadac, ta znajoma jyz nam nie pomags bo ciagle czadu nie ma, ale zeby jej pomoc to pewnie... 😑
Albo zageszczacz albo mleko ar.. albo bebilon comfort bo po nim ulewania tez nie bwdzie bo geste jest

Cytat:
Napisane przez sunny_eyes Pokaż wiadomość
Jak się wygadasz to pomoze

Ja sobie wtedy powtarzam ze będzie lepiej, ze to tylko chwilowe i jakos tak lzej mi wtedy.

Moj ma od kilku dni zielono zolte kupki i tez nie wiem co tym myslec, brzuszek nie boli, kupki tez ładnie regularnie robi, nic się nie dzieje poza tym kolorem...

Dzień dobry
U nas pobudki o 2:30, 5 i o 7 na dłużej. Heh w nocy Michasiowi sie ulalo a rano tak patrze ze body na lewa strone ubrane Teraz spi dalej i oczywiście maz tez poszedl razem z malym spac.

Wczoraj byl grill, wypilam leszka shandy się nabijali ze po takim czasie abstynencjj wiecej niz jednego nie dostane :p

Ale w nocy byla ulewa, dawno tak nie lalo. Nawet nie wiem czy to burza byla bo tylko okna pozamykalam i spac dalej. Wstawac mi się nie chce...

---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ----------

Wlasnie ogladam martyna i kobiety świata, padlam widzac zwyczaj Romow ze po nocy poslubnej pokazuja przescieradlo dla pewności ze panna byla dziewica

hehe dobry byl leszek?
Hahaha co za odcinek

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
A nie pomyślałas ze ulewa bo za duzo je?

no to tez mozliwe

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
to pewnie ząbki. A nie zawsze idą jedynki dolne jako pierwsze. Bywa różnie.

Witam się i ja.
Dziś mam nerwa na starszego bo niegrzeczny okrutnie. Nie słucha i się o wszystko kłóci. Dziś chyba idziemy na plażę całą rodziną,a co!
Bawcie sie dobrze !!!
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora