Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXXI + przeogromna dawka plotek!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-19, 20:38   #1036
Trelek
Raczkowanie

Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXXI + przeogromna dawka plotek!

Cytat:
Napisane przez Loyd Pokaż wiadomość

Ja mam teraz tak żółtawe końcówki że jesCze troche i bede mogla udawac ze to ombre za tydz bede w domku. Zabarykaduje sie , zmyje pazury i spiłuje to co brzydkie

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

Dobry patent

Cytat:
Napisane przez Yenotek Pokaż wiadomość
Pokazuję nowe dzieci i nowe mani, które jest na blogu.
Ach... chineczki
A mani cudne

Zawsze żałuję, że żadne zdjęcia nie oddają uroku glitterów i glitterowanych lakierów CHG.
Zawsze jak mi się taki spodoba ze zdjęć, a potem rozpakuję to jest dodatkowe WOOOOW

Cytat:
Napisane przez Maliniarka Pokaż wiadomość
może Małżonowi się spodoba

jeszcze na wierzch położyłam mat i dopiero się smaczna zrobiła
ale obecny kształt paznokci to jakaś pomyłka

Do twarzy Ci w macie

Lubie oglądać matowe mani, ale u kogoś właśnie

Cytat:
Napisane przez vivinn Pokaż wiadomość

A wiesz, jak już zamówiłam, to też miałam wątpliwości i myślałam, że może stwarzać wrażenie brudnych dłoni, ale ostatecznie jest w porządku, choć chyba na krawędzi - w sensie jak jeszcze bardziej opalę to może już być nie teges.
Racja

Na swatchach wygląda jak kolor uniwersalny, ale w realu jest dość trudny.

Ale podsunęłaś mi pomysł - spróbuję zrobić podejście zimą, jak będę 100% trupim bladziochem, jakim jestem z natury

Cytat:
Napisane przez Maliniarka;52131296[COLOR=Silver
][/COLOR]

6 miesięcy zanim od żywego mięska będziesz miała nową płytkę, chociaż u mnie wydaje się, że u mnie to leci trochę szybciej, bo mam krótką różową część
Także wszystko czym wspomagasz od wewnątrz potrzebuje czasu. Nie ma rady na rozdwajające się końce - trzeba skracać, używać odżywki i czekać na efekty. To tak jak z rozdwajającymi się włosami, nic nie "sklei" magicznie zniszczonych końców.
Zgadzam się ze wszystkim co napisały dziewczyny

Cytat:
Napisane przez meeow Pokaż wiadomość
u mnie tak samo, np. jak będąc małym glutem wyciągnęłam rurę doprowadzającą wodę do pralki i uciekałam w popłochu z łazienki i tak wskoczyłam na fotel, że prawie go wywróciłam mama się zorientowała co jest grane dopiero, jak zobaczyła moje mokre skarpety

Cytat:
Napisane przez MgielkaM Pokaż wiadomość

Czasem mi szoda trochę zmywać, ale za dużo mam pomysłów na raz Często jak recenzuję płytki, to brakuje mi mani przykładowych i to są te na pięć minut.

.
Baaardzo, ale to bardzo podziwiam wszystkie kobiety, które właśnie wykonują mani do zdjęć.

A totalnym hardkorem jest dla mnie swatchowanie całymi seriami, 4-5 kolekcji w miesiącu.

Jak sprawdzałam sobie kolory i swatche na blogach np. polishaholic lub scrangie i potem popatrzy się na częstotliwość dodawania notek w niektórych okresach to aż podziw bierze na taką motywację

Ale dzięki wszystkim blogerkom i swatcherkom za to, bo szara zwykła kobieta może sobie cudowności na zakupy jakoś wyszukać

Cytat:
Napisane przez agaszak Pokaż wiadomość

Własnie nie wiem kiedy się to stało, dopiero w domu zobaczyłam kreskę na lakierze, myślałam,że to pajęczynka, jak czasem przy SH bywa ale nie, podważam paznokciem i mało się nie posikałam bo tak zabolało Nawaliłam tyle torebki i kleju, że trzyma się na mur beton i nawet krogulczo nie wygląda ale dzisiaj wieczorem Natalia mi jeszcze żel dowali, tak na wszelki przypadek
Wszawicę u Młodej, w podstawówce, w jednym miesiącu tępiłam 3 razy bo mieliśmy w klasie taką ynteligentną mamusię Wzięłyśmy się z trenerką Młodej, na wyjeździe turniejowym na sposób- bez wiedzy mamusi, pod pretekstem wieczoru piękności ( maseczki, odżywki do włosów itp) , wysmarowałyśmy pół drużyny ( jest taki preparat w formie pianki- wybija wszystko, w każdym stadium). Pomogło na całe szczęście ale koszty my poniosłyśmy
Nóż mi się otwiera w kieszeni jak czytam takie historie