2015-07-21, 10:55
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czekające na oświadczyny i te, które się już doczekały :) cz. X
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;52150339]W sumie nie ma co czytać nawet opinii po odstawieniu w internecie, bo raz, że każdy ma inaczej, a dwa, że jak u kogoś było wszystko ok to raczej nie pisze o tym, skarżą się tylko te, które miały skutki uboczne...
Ja myślę, żeby odstawić przez problemy z cerą, które ostatnio mi się pojawiły, i w sumie tylko przez to, bo wszystko inne jest ok, czuję się rewelacyjnie na tabletkach...
Tija, dzięki [/QUOTE]
A może zmiana tabletek by pomogła na cerę 
Cytat:
Napisane przez zuykot
Niech się koniecznie przebada, że tak powiem od góry do dołu. Moja mama takiego stracha mi napędziła, że myślałam, że padnę jak się dowiedziałam, że idzie do szpitala na zabieg
U mnie tak samo. Wszystko narazie ok. Ale też nie wiem jak będzie w przyszłości. Teraz miałam roczną przerwę. Uważam, że wszystko jest dla ludzi jeżeli stosuje się to z rozsądkiem. Ale różnie to bywa...
|
Idzie we wrześniu. A idzie bo: mojego brata dziewczyno-narzeczona-przyszła żona jest teraz w ciąży. Termin porodu ma na połowę stycznia i przed zajściem w ciąże nie była u ginekologa. Generalnie u ginekologa nie była 11 lat (ona ma córkę i od jej porodu nie była). I uwaga - wyszło, że ma zmiany typu CIN III, czyli z definicji jest to rak przedinwazyjny. Teraz dziewczyna czeka do września na kolejne badania, czy coś się w wynikach zmieniło. Jak się pogorszyło to prawdopodobnie ukończą ciążę szybciej. Więc mama się przestraszyła.
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;52150352]Dziewczyny gońcie swoje mamy do lekarza!! właśnie przez takie coś mój TŻ stracił mamę, zaniedbała zupełnie badania... Dlatego teraz TŻ wręcz wypycha mnie do ginekologa, dba, żebym się regularnie badała..[/QUOTE]
Wiem 
---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------
Cytat:
Napisane przez CptCook
Moja gin mówi że już się odchodzi od plastrów bo dermatolodzy wyskakują z wynikami, że to ma szkodliwe działanie na skóre. I za często są przypadki ciąży bo np tkanka tłuszczowa jest za duża i nie przepuszcz atakiej dawki hormonu jak trzeba. Generalnie nie ma idealnej metody....wszędzie coś nie tak.
|
Jak pisałam licencjata to znalazłam badania na temat plastrów i otyłości. I faktycznie kobiety 90+ nie powinny stosować plastrów.
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;52150411]Mówiąc szczerze to ja i tak myślałam o tym, żeby odstawić, z wielu powodów. Po pierwsze chcę zrobić przerwę po 2 latach brania, po drugie nie potrzebujemy ich teraz tak bardzo, bo ze sobą nie mieszkamy, po trzecie chciałam po prostu odstawić przed ślubem z kwestii religijnych i nie wiem czy i kiedy bym wróciła. Hmm trudny temat.[/QUOTE]
Jak uważasz, że lepiej teraz odstawić to to zrób, bo organizm powinien się do ślubu już wyregulować Chociaż równie dobrze po odstawieniu nic szalonego się może nie zadziać i będzie chodziło jak w zegarku
|