2015-07-21, 10:59
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. VIII
Cytat:
Napisane przez asia1010
Mój mały na początku 31 tygodnia ma 1798 g 
|
Ładnie rośnie. Zdrówka
---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------
Cytat:
Napisane przez fatal21
Czy ją już Amowilam jak nienawidzę mieszkać na wsi?brak światła od 24 h
Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
|
Współczuję. Ja wladnue 1,5 godz nie miałam to jyz mbie szlag trafial
---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------
Cytat:
Napisane przez party_girl7
Ja tez nie potrafię tego wyczuć tak jak na filmie... Wydaje mi się ze czuję jakieś części typu plecy, pupa ale za chiny nie wiem czy dobrze myślę, bo nic nie jest na tyle "kształtne i twarde" żeby mieć pewność...
Pięknie! To mój w 30 miał 1350g, ciekawe czy też wystrzeli czy będzie drobniejszy.
Ja mieszkałam od urodzenia na wsi, teraz mieszkam w mieście i nie rozumiem tego ze na wsi kilka razy w miesiącu wyłączali prąd bez zapowiedzi na godzinę lub kilka, a w mieście nie zdarza się to wcale! To jest dyskryminacja normalnie.
Wczoraj zrobiłam chyba już ostatnie zamówienia na allegro: materac do łóżeczka, do kołyski, pościel, ochraniacz na materac, niania... Zostanie już tylko do kupienia łóżeczko i fotelik. Ale wydaje mi się ze wydatkom i zakupom dla dziecka nie ma końca...
Zbieram się i idę kosić trawę na ogródku, chociaż połowę bez pojemnika żeby nic nie dźwigać, bo Tż robi tyle nadgodzin w pracy ze mi go żal ze jeszcze w domu tyle roboty, trochę mu pomogę. Choć znając życie będzie zły że takie rzeczy robie.
|
Ty nie szalejesz za bardzo z tym koszeniem trawy?!!? Ja ogorki robię i juz mam dosyc bo kostki równe z lydkami.
Też jestem na etapie zamawiania poscieli do lozeczka i czekam. Na matwrac. W końcu na kokos-puanka kokos się zdecydowałam. I też mam już prawie wszystko ale jeszcze kilka rzeczy trzeba np termometr, staniki i kilka pierdul. Końca nie ma
Edytowane przez elcia88
Czas edycji: 2015-07-21 o 11:03
|
|
|