Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie styczniowe 2016, cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-21, 11:01   #877
niepozorna
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. II

Cytat:
Napisane przez frontin Pokaż wiadomość
O raju! Tydzień urlopu i nowy wątek . W życiu tego nie ogarnę .
Dobrze, że są posty zbiorcze

Mam dzis pierwsze usg, podczas kt sprawdzą przezierność karku, oraz badanie PAPPA. Trzymajcie kciuki!

Trzymamy kciuki! [emoji4]

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
to jesteśmy podobnie Ja dzisiaj dokładnie 12t2d i też mi się meeeega dłuży.

dziewczyny (Dotka ) prawda to, że jeżeli w ciąży wizyta u gina wypada w trakcie godzin pracy to pracodawca ma obowiązek wyrazić mi zgodę na wyjscie wcześniej? Mam taką syt. w piątek, pracuję od 9-17, a wizyta o 13:15

To prawda, masz prawo do dowolnej liczby wizyt w ciąży a pracodawca nie może Ci na nie nie zezwolić

Cytat:
Napisane przez baby montana Pokaż wiadomość
O to w hiszpanii podobnie,tyle ze nie moge z tego skorzystac bo ukrywam ciaze :-D wczoraj wywalili jedna dziewczyne bo byla czwarty dzien na zwolnieniu lekarskim (zwyklym,nie ciazowym),ciekawa jestem po ilu dniach mnie wywala jak sie dowiedza

A to tam mogą wyrzucić z pracy kobiete w ciąży? Nie jesteście chronione tak jak to jest u nas?

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Jezu, ja w tej ciąży to bym jadła tylko owoce

Nie dość, że w ogóle mi jedzenie od paru tygodni nie wchodzi za bardzo, to jak już coś, to właśnie owoce.

Od początku ciąży prawie nie jem chleba

Dzisiaj też wszamałam czereśnie, nektarynkę, teraz jem arbuza, a bułka jak leżała, tak leży

Za to owoce, to każde: arbuzy, nektarynki, brzoskwinie, mango, banany,truskawki, maliny, jagody, porzeczki czarne, czerwone

Zaraz będę sikać jak głupia, bo nie dość, że piję wodę ciągle, to teraz te czereśnie i arbuz

Owocków nigdy dość [emoji4]
Ciesz się Kochana że masz akurat takie zachcianki [emoji4]

Prostujemy zą
bki
niepozorna jest offline Zgłoś do moderatora