2015-07-21, 11:12
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Let's Party - Irenowa !!! OsiEmNaStkA !!!
Kasia - strasznie wspolczuje i trzymam kciuki, zeby piesek sie znalazl caly i zdrowy!!!
Cytat:
Napisane przez yyahyoo
chyba bedzie trzeba dokupic materacyków  Hania są jeszcze gdzies takie ekstra jak tenh Twój???
Gwiazda a Ty do kiedy w tej piwnicy siedzisz?? koncza juz te remonty?
|
O nie!!!! Moze jakies inne materacyki jednak? 
Wez mnie nie denerwuj z ta piwnica. Dramat. Juz ponad 3 tygodnie po terminie Ale to nic... wciaz cos jest nie tak z glownym wejsciem, typu schody, balustrady. Wiec tym sie zajmuja. Ale wewnatrz, mimo ze jeszcze nie otwarte juz sie ciagle cos psuje Wczoraj naprawiali automatyczne drzwi, bo rozsuwaly sie i zasuwaly bez sensu, a dzis patrze, drugie drzwi to samo robia! Polowa bramek nie dziala i nikt sie tym nie zajmuje... manager czeka na IT zeby dali wycene na moj nowy komp, zajmuje im to juz tydzien. Porazka po prostu 
Cytat:
Napisane przez KarolinaK
Ni mu wczoraj szef powiedział. Na początku nie chciał go tam wysyłać bo musiałby kogos znaleść kto dokończy tutaj to co jest do skończenia a teraz wlasnie niedawno sie okazało ze ten sam gość bedzie odpowiedzialny za ten projekt w GB No to oczywiscie zaczal wszystko przyspieszać  .
Także No chyba. J juz zaczal powoli szukac lokum.
No nie wiem czy ciąć  . Umówiłam sie na ciecie tez ale mowi ze nie sa zniszczone wiec nie trzeba. No i sie zastanawiam... Zawsze ten sam problem.
|
A Ty czemu nie mozesz jechac z nim odrazu? A mieszkanie bedziecie wynajmowac tak? Firma pokrywa koszty? Jeeej wyszlo mi sto pytan do... 
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;52151108]
Nie, jeszczebtylko lekarz orzecznik ale to już w przyszłym tygodniu i koniec. Ale przy okazji tgch badań okazało się, że młody ma masakrycznie krzywą przegrodę nosową i to skrzywioną w wyniku jakiegoś urazu. Czeka go operacja, ale to za parę lat dopiero.
Mój skrzypiący jest niepowtarzalny .
[/QUOTE]
To w sumie dobrze, ze wyszlo...taka skrzywiona przegroda moze przeszkadzac w oddychaniu, w spaniu...sprzyja chrapaniu No ale operacja to juz mniej fajnie.
Zabierasz materacyk ze soba?
|