2015-07-21, 11:40
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 22
Cytat:
Napisane przez carecare
Miałam takie coś przy bliźnie po cesarce - straszne uczucie, niby czujesz, a jakby inaczej, jakby przez ubranie, ale nieprzyjemne... po pół roku od porodu normalne czucie wróciło, ale do teraz jak tam dotykam, to mi się przypomina i jakoś tak dziwnie - ale to u mnie bo ja dziwna jestem hahahaha inne kobiety szybciej o tym zapominały i szybciej im czucie wracało. Dlatego ja nie chcę cięcia wokól otoczki, bo dla mnie to by był dramat. Wolę pod piersią zdecydowanie.
|
Właśnie tak. Odczucie jest, ale takie dziwne 
Cytat:
Napisane przez madlen666
Shazney- mi czucie w sutkach wrcoilo dopiero po roku ,a odczucia nie czuje ze mam implantyale niestey nigdy nie beda takei jak naturalne w dotyku mimo ze miala troche swojej piersi przynajmniej w moim przypadku moge przjechac palcem i czuje brzegi implantu
|
To uzbrajam się w cierpliwość, nic innego nie pozostało. Ja wyczuwam brzeg implantu jak leżę na boku, w normalnej pozycji nie.
Cytat:
Napisane przez Loquilla
Hmm,ja jestem 7 mies po op i piersi juz dawno sa w dotyku takie jak przed, normalne, zadnych obcych odczuc w okolicy blizn czy sutkow. Moze podraznione nerwy dlugo Ci sie regeneruja? Ja jak sie walnelam raz mocno w czolo (az gwiazdy zobaczylam) to przez bardzo dlugi czas mialam takie uczucie jakby prąd przechodzil w momencie jak dotykalam. Moja kuzynka nie miala czucia w brodawkach przez 6 lat po operacji wiec wszystko mozliwe.
|
Możliwe, że to nerwy. Ja czucie mam, ale takie... nawet nie wiem jak je opisać.
Dzięki za odpowiedzi 
---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------
Cytat:
Napisane przez agataka1979
nie zgadzaj sie ! wiem co mowie !
|
220/240cc to bardzo malutkie implanty, osobiście też nie zalecam, ale dziewczyny obawiają się rozmiarów i myślą, że jak wezmą takie ponad 300cc to będą mieć wielkie cyce
|
|