Dot.: Let's Party - Irenowa !!! OsiEmNaStkA !!!
Cytat:
Napisane przez KarolinaK
Gwiazdka No to własnej jest tak ze tam projekt sie nawet jescze nie rozpoczął  czyli nawet tam jeszcze nie ma ludzi zatrudnionych od spraw administracyjnych.
Sam J nie wie czy sam ma szukac mieszkania czy ktos mu bedzie szukał... Jako ekspatriota bedzie firma płaciła No ale ja to mam specjalne wymagania wiec znaleść odpowiednie miejsce do zamieszkania może chwile potrwać. J bedzie waletował gdzie w hotelu a ja z psami i naszym dobytkiem musze zostać... Ja musze miec koniecznie kuchnie z salonem. Salon z dużymi oknami skierowanymi na południe. Meble chcemy nasze wziąć, musi byc miejsce na siku dla psow i mały kawałeczek na grę w piłkę. Także znaleść cos co spełnia te wszystkie warunki może chwile zając. Poza tym Musimy zorganizować cała przeprowadzkę. Czyli zorganizować kogos kto ten nasz cały dobytek przewiezie. Gdybym wupyjezdzala z walizka to co innego ale jak sie ma juz swoje rzeczy to tak ciezko pozostawić wszystko  .
Czyli zalezy od tego kiedy wejdzie ekipa?
 fakt Polacy sa raczej bardzo punktualni.
Jasia super!!!
Hania ja szkole kończyłam juz lata temu ale nadal widok tych zeszytów i przyborów szkolnych stresuje mnie okropnie. Ale to tez dlatego ze to wszystko przypomina o nadchodzącej jesieni...
Na długości mi nie ścinała ale mi je znacząco przerzedziła i sa o polowe cieńsze  . Nie wiem czy mi sie podoba. Musze uloyc po swojemu i sie Okaże. No teraz to juz musztarda po obiedzie.
|
O kurcze, to faktycznie masz wymagania No ale przy pieskach to zrozumiale, ze ogrodek musi byc. I cala przeprowadzka to tez juz wiekszy projekt. Oby szybko udalo sie znalezc cos odpowiedniego.
A wlosy tak chcialas zeby Ci przerzedzila??? Musisz pokazac, ocenimy czy dobrze 
Misia- juz powoli sie pakujecie? Ale fajnie. A jak stoisz to chyba ta kosc ogonowa nie dokucza tak bardzo? Najgorzej chyba przy siadaniu?
A gdzie Evelka dzisiaj zniknela??? Czyzby lato do niej zaszlo na chwile i korzysta?