Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIX
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-07-21, 15:03   #342
Hadassah
Zadomowienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIX

Cytat:
Napisane przez Venin Pokaż wiadomość
Mam tylko nadzieję, że ma max 10 lat.

Wszystko fajnie, ale ja nigdzie na twarzy Kasi (bez makijażu) nie widzę trzydziestu zmian. Czerwonych, aktywnych - żadnych.
Natomiast jeśli masz dwa malutkie pryszcze na brodzie i uważasz, że to tradżedia - tak, moim zdaniem to przesada. Niepotrzebnie się uniosłaś, bo ja miałam na myśli po prostu widoczny trądzik, który sprawia nam więcej problemów, niż dwa malutkie pacnięcia korektorem.

Aaaaa, dlaczego oni moczą mu uszy i oczy?! Przepraszam, ale ci ludzie to kretyni. Jak można mieć zwierzaka i nie posiadać ŻADNEJ wiedzy?
Nie zakładam, że kłamie, bo ja czegoś nie zobaczyłam - pokazuje się w GRWM w ciężkim kamuflażu, przy wygładzającej kamerze, co więcej, mówi, że już jest po kuracji antybiotykami. U mnie też wystarczyło przyłożyć rękę do żuchwy/zasłonić się włosami i udawać, że jest okej

Za to pod koniec filmiku wyłączyłam, bo już nie mogłam słuchać tych głupotek o kulturze i jak pokracznie się tłumaczy z nie wiadomo czego. Nie lubię jak ktoś 's.ra do własnego gniazda'. Istnieje tyle krajów, w których sytuacja 'tolerancyjna' jest dużo gorsza i ludzie jakoś o tym nie trąbią, nie skupiają się, ale nie, to Polska jest krajem ksenofobów. To jest zamknięte koło ludzie sami kreują taki obraz -> jesteśmy uważani za ksenofobów -> widzimy więcej takich zachowań. A później przyjeżdżają mi erasmusi i wielce zdziwieni, że tu cywilizacja.
Hadassah jest offline Zgłoś do moderatora