Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - zle zrozumiane zaproszenie - pytanie
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-21, 18:23   #1
201701300929
Konto usunięte

zle zrozumiane zaproszenie - pytanie

Dziewczyny mam taki ''problem'' - mialam zapraszac kilka kolezanek na sam slub (kilka innych jest zaproszonych tez na wesele) - te ktore zapraszalam na wesele, wiedzialy juz od dawna, teraz dzwonie i zapraszam na slub... tylko roznie to jest rozumiane

jedna z kolezanek wlasnie zrozumiala,ze zapraszam ja na wesele - i ogolnie nie mam nic przeciwko, jeden czy 2-ch gosci roznicy mi nie zrobi, ciesze sie ,ze chce przyjsc tylko, ze to tak glupio wyjdzie bo mam zaproszenia na sam slub i na slub i wesele ale na nich jest napisane,ze prosimy o potwierdzenie do czerwca-na pewno sie zorientuje, jak dostanie zaproszenie, ze nie mialo byc weselna i teraz nie wiem jak z tego wybrnac-nie chcialabym , zeby poczula sie urazona

no i pytanie do Was co byscie zrobily, mam udawac,ze zaproszenie sie zgubilo czy jak, zeby nei zobaczyla,ze nie mialo byc na wesele,

no i w sumie jakby juz przyszla to glupio by mi bylo 2-ch innych nie zaprosic tylko czy miesiac przed slubem(i weselem) to nie jest za pozno ? Poczulybyscie sie obrazone jakbyscie zostaly zaproszone tak pozno ?
201701300929 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując