Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - wesele
Wątek: wesele
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-21, 19:54   #49
201701300929
Konto usunięte

Dot.: wesele

Cytat:
Napisane przez cranberry juice Pokaż wiadomość
Ale matka dziecka, którego dotyczy wątek, sobie wyobraża. Ja naprawdę nie widzę, na czym polega problem?
problemu tu nie ma - po prostu autorka pyta oopinie a ja napisalam swoja

Cytat:
Tak, najbliższa rodzina zwykle na ślubie jest, ale zdarza sie, że ślub jest w innym miescie, kraju, i np. ukochanej schorowanej babci nie ma. Tak samo i dwulatka moze nie być.
to troche nietrafne porownanie, bo slub nie jest za granica i poza checiami nie ma zadnych przeciwskazan,zeby dziecko bylo na slubie

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość

a może po prostu nie chcą, żeby dziecko wpadło w histerię w kościele.

To jest dwulatek, nie wszystkie są chodzącymi aniołkami, nie wszystkie śpią w kościele.
To nie jest sześciolatek, żeby zrozumiał, że nie może podbiec sobie do mamusi, musi usiedzieć tyle czasu w jednym miejscu.

Ale co to za wyrodni rodzice, udają, że dziecka nie mają. Powinni z nim podejść do ołtarza, a w razie czego przewinąć i nakarmić.
jak dla mnie troche przesadzasz-wiadomo,ze dziecko samo w kosciele nie bedzie siedziec, wiec zawsze w razie jakiejs wiekszej potrzeby mozna wyjsc
a sluby na ktorych ja bywalam trwaly do 30 do 45 minut , dluzej nie powinny (chyba,ze ktos jakies mega kazanie chce uslyszec od ksiedza) wiec mysle,ze wytrzyma-zwlaszcza,ze na slubach wiele sie dzieje a dzieci lubia obserwowac sytuaje

jesli dziecko bedzie z bardzo bliskim czlonkiem rodziny przez ten czas to raczej nie sprawi klopotu - serio dziecko mojej kuzynki to nie aniolek a jakaos dal rade
201701300929 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując