2015-07-21, 21:46
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jestem tępa, czy się po prostu nie nadaję? Prawo jazdy
dwa razy to niedużo ja zdałam za 7 i nie wstydzę się. jeżdzę, nikogo ani niczego nie obiłam, mimo, że na początku kursu bardzo się bałam jezdzić samochodem. u mnie też kurs się rozciągnął na kilka miesięcy, przed egzaminami zawsze brałam 4-8 godzin i jest duża szansa, że wykupiłam już drugi kurs.
mnie też stres zżerał na egzaminach i robiłam jakieś głupie błędy, zazwyczaj wyjeżdżałam z placu, ale na chyba 5 egzamin pojechałam przeziębiona i też nie zdałam na łuku w końcu dałam sobie spokój na jakiś rok, następnie wykupiłam sobie 10 jazd, przepisałam się do innego miasta i tam zdałam od razu. mnie zwyczajnie dobijały te kolejne egzaminy i jeszcze presja czasu, bo akurat zmieniały się testy na teorie, a mi się kończyła ich ważność.
ja bym na Twoim miejscu wykupiła jeszcze 10 albo więcej jazd, z dobrym instruktorem, jeśli nie czujesz się pewnie. dobry instruktor to podstawa. też miałam na kursie taką dziwną babeczkę, śłabo się z nią dogadywałam. potem robiłam jazdy ze starszym facecikiem, którego córka jest egzaminatorem, a on sam przez wiele lat prowadzi takie kursy - uważam, że nauczył mnie jeździć i sprawił, że poczułam się pewnie za kółkiem. w drugim mieście też miałam świetnego instruktora.
|
|
|