Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie październikowe 2015, część 5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-22, 08:33   #361
niud
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie październikowe 2015, część 5

Dziewczyny co Wy tak doły łapiecie bidulki, jak Was czytam to się zastanawiam czy ze mną wszystko jest oby ok, bo ja cały czas wyluzowana jestem.
Wczoraj się tylko poryczałam - bo miałam naprawdę sensowy powód ( przynajmniej tak mi się wydaje ).
Siedzę w domu męczę się z jagodziankami ( nie wiem co mi odbiło, żeby jagodzianki zrobić - nigdy więcej bez robota co mi ciasto zagniecie ) i nagle słyszę, że ktoś mi się do drzwi wejściowych dobiera - zestresowałam się mega - a to ojciec mojego TŻ sobie wpadł z niezapowiedziany.
(Mieszkamy w domu który kiedyś należał do rodziców TŻ ( od 4 lat), ale oni się wyprowadzili na większą głuszę i niby dom już jest TŻ, ale klucze mają i czasem wpadają - co ma swoje niewątpliwe plusy).
I jak go opierdalałam, że co on sobie wyobraża, to się przy okazji poryczałam, bo się naprawdę wystraszyłam na śmierć, że ktoś się włamuje. Normalnie bym go tylko opier**liła
To tyle z historii debilnych

Dziewczyny bardzo chce przed wyjściem zakończyć zamówienie w gemini bo już mam dość - 3 dzień tam siedzę !
Kupowałyście jakiś paracetamol dla dzieciaczków, jak tak to jaki ?
Jak kupowałyście majtki poporodowe te siateczkowe, to ile sztuk ? W wyprawce znalazłam 6 - aż tyle potrzeba ? One są siateczkowe, wielorazowe, to chyba schnie w chwile ?
Waci jałowe brałyście 5x5, czy 7x7 ? - dzizas jakie ja mam debilne dylematy

Edytowane przez niud
Czas edycji: 2015-07-22 o 08:35
niud jest offline Zgłoś do moderatora