Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dziewczyny z Londynu- łączmy się! Część III
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-07-22, 10:13   #2008
kahoko hino
Zakorzenienie

Dot.: Dziewczyny z Londynu- łączmy się! Część III

Cytat:
Napisane przez enn_ Pokaż wiadomość
Ustalmy jedno - nie masz z tym "ogromnego problemu", gdybys miala, nie wypisywalabys takich bzdur na forum.
Nie mam pojecia kim sa Twoi znajomi ani czym sie zajmuja, ale moge Ci zareczyc ze poza pojedynczymi przypadkami, klamanie w CV nie poplaca.
owszem, mam z tym problem. i nie chodzi mi o wymyślanie niestworzonych rzeczy, ale podkolorowanie. To nie są moje wymysły, mówię, co mi powiedzieli Brytyjczycy, a Polacy tylko potwierdzili. Że każdy pisze, że był najlepszy, jest punktualny i bardzo pracowity, był doceniany za oddanie itp, a na studiach to najlepszy w klasie. o takie rzeczy mi chodzi.

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

przeczytałam to jeszcze raz, faktycznie źle to zabrzmiało. przepraszam za wprowadzenie w błąd, nie to było moim celem. zwłaszcza Ciebie, Jutte

jestem mocno zdenerwowana sytuacją opisaną powyżej, przez to moja koncentracja nie jest w obecnej chwili najwyższa

może w takim razie inaczej:

Jutte, pisząc swoje CV i cover letter, pomyśl o wszystkim, w czym jesteś dobra. jak byłaś chwalona, jak osiągałaś wyniki. jakie są Twoje zalety - dom utrzymujesz w czystości = jesteś dobrze zorganizowana i uporządkowana. lubisz różne prace ręczne, rysowanie, scrapbooking itp = jesteś kreatywna. i tak dalej. to rada ode mnie, pomijając już, co napisałam powyżej jeszcze raz przepraszam za wprowadzenie w błąd.
kahoko hino jest offline Zgłoś do moderatora