Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Let's Party - Irenowa !!! OsiEmNaStkA !!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-22, 10:03   #4003
KarolinaK
Zakorzenienie

Dot.: Let's Party - Irenowa !!! OsiEmNaStkA !!!

Cytat:
Napisane przez NibyNic Pokaż wiadomość
Kupiłam dziś w biedronce "naczynie" na ocet i oliwę. Od bardzo dawna coś takiego chciałam a tu proszę ale nie mogłam nigdzie trafić, w necie tez jakoś ciężko było a tu proszę - w biedronce:
Fajne! I ładnie sie prezentuje!

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość
Padlam!!!! I co on na to???

Gosia, a spojrzalas na opinie? Slabe bardzo ma Nie czytalam, ale tylko 2 gwiazdki z 5.

12 lat to juz panna! Sto lat dla Wiki

A ty jak sie dzisiaj czujesz?

Ale fajnie. Bawcie sie dobrze!!!

Ja trzymam mocno Juz zreszta nie musze, bo mi sie zarosly od ciaglego trzymania

To juz nie pierwszy raz! Kochaja Cie te owady bzyczace Koniecznie musisz taka tasme zainstalowac, co Karola mowila.

Jasia, ty chyba dopiero sie wyspisz w swojej nowej sypialni...

Napiety plan
To pomacham dzisiaj siostrze z Londynu Zostana tutaj na noc czy w Portsmouth? Ile taki prom plynie?

Dobry Irenki
Chyba 3 godziny ale prosto do Cherbourga wiec znacznie łatwiej. Chyba jeszcze dzis wyruszają prosto do Portsmouth. Beda jutro o 20 u mnie.

Cytat:
Napisane przez *misia* Pokaż wiadomość
dzień dobry Irenki,
nadal jestem w czarnej d...ie z pakowaniem się, wczoraj zaczęłam prasować, ale wysiadłam dość szybko, niestety stanie nie jest chwilowo dla mnie. Generalnie normalnie to i ja nie prasuję ubrań tylko składam a prasuje przed założeniem. Ale na wakacje staram się wcześniej poprasować by nie tracić cennego czasu
Kasia no szycie łat przez Twoją mamę mnie rozwaliło aż monitor oplułam od rana
Karola a te paski to działają jak taki przylepiec na muchy czy on ma za zadanie zapachem je odstraszyć?
Gosia nie lekceważ swojego stanu zdrowia Wszystkiego najlepszego dla Twojej córci
Hania udanego wyjazdu i bawcie się dobrze.
misia ten pasek to ma chyba jakaś substancje która je zabija. Nie wiem dokładnie ale on u mnie jest naklejony na szybie, much w domu nie widze wcale ale codziennie one spadają nieżywe do zlewu który jest pod ta szyba z tym paskiem . One sie wcale nie kleją do tego pasek .

To faktycznie masz ta kość mocno zbita. Ze az tak boli. Nie myślałaś zeby przejsc sie do lekarza???

Uff wypracowałam. A najgorsze jest ze mam stertę prania wiec bedzie nowa góra jeszcze dzis
KarolinaK jest offline Zgłoś do moderatora