Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Listopadowe 2015 część II!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-22, 12:18   #2434
JoyceSky
Zadomowienie

GG do JoyceSky
Dot.: Mamusie Listopadowe 2015 część II!

Srebrna_Smugo, masakra z tą siostrą! Jakieś to dziwne. My dostaliśmy od moich braci teraz mnóstwo rzeczy, m.in. wózek, fotelik samochodowy, bujaczki, karuzelki i oczywiście oferowałam, że im zapłacę za to, ale się oburzali i wiem, że nic by nie wzięli. Wcisnęłam im tylko dobre whisky i było po sprawie A dobrze przeczytałam, że będziesz rodziła w Rudzie? A mogę spytać czemu tam? Bo ja dalej nie do końca się zdecydowałam i wszelkie informacje mi się przydadzą Na razie jestem nastawiona na Simin ze względu na (podobno) faktycznie dostępne zzo i dobre opinie. Ja o zzo myślałam już od jakiegoś czasu, chociaż trochę przerażaly mnie opinie, że to może poród wydłużyć. Ostatecznie przekonało mnie to co pisze tylkokasia na ten temat.

Ten filmik z porodem w samochodzie obejrzałam do momentu porodu, ale nie dałam rady dokończyć i to nie dlatego, że mnie takie coś jakoś specjalnie rusza, ale chyba się za bardzo czułam i zaczęłam jakieś skurcze czuć!

Wczoraj miałam jakiś tragiczny dzień... źle się czułam, obawiam się, że ten lek, który mi gin przepisał nie zadziałał do końca bo jeszcze coś tam odczuwam - lekkie swędzenie.... ech... psychicznie też złapałam jakiegoś doła i miałam wrażenie, że wszystko mnie przerasta. I wisienka na torcie wieczorem... wpadłam na "genialny" pomysł, że sobie przyoszczędzę na fryzjerze i kupiłam farbę z rossmana... a że mam jasny blond to możecie sobie wyobrazić efekt - odrost żółty, reszta platyna... super po prostu... od razu się umówiłam do fryzjera na dzisiaj na 19

http://www.maxmodels.pl/joycesky.html
JoyceSky jest offline Zgłoś do moderatora