Wątek
:
Let's Party - Irenowa !!! OsiEmNaStkA !!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
2015-07-22, 12:48
#
4059
yyahyoo
O Ireno! ;-)
Dot.: Let's Party - Irenowa !!! OsiEmNaStkA !!!
Cytat:
Napisane przez
evela28
A odnośnie tej muchy, to ja w większości okien mam siatki ale zawsze jakaś jedna menda drzwiami wejdzie, cały wieczór siedzi cicho a rano mnie zaskakuje.
kup sobie Rajd taki na owszytskie owady - do kontaktu. Działa i zabija wszytskie muchy, komarfy i inne latające stwory
Cytat:
Napisane przez
magnolia79
inteligentna jakaś
ciekawe czy pukała przed wejsciem?
---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------
:no szlag mnie zaraz trafi na tego patafiana!!!!!!!
:
wczoraj miał mi wysłac dokumenty z rozwiązaniem umowy/najpóźniej dzisiaj rano. To oczywiście nic nie ma!!
dzowniłam do niego co godzine i za kazdym razem " tak, tak ja pamiętam, dowiem sie i za pół godziny oddzownie". Myslicie, ze oddzownił chociaz raz????????? ani razu i jeszcze poszedł teraz na spotkanie
Nie bede zostawiała mu żadnych wiaodmosci ani nic, bo i tak kretyn jeden nie oddzwania
Zadzwoniłam bezpośrednio do biura zarządu i bezpośrednio rozmawiałam z osobą odpowiedzialną za decyzje - prawnicy szykują pismo i jutro do 12 mi mają wysłac kwity. No chociaz tam jakas kompetentna osoba
A tego idiote niech szlag trafi!!
jak go ,kiedys spotkam to chyba mu łeb ukręce! jeszcze zmiierzam z jego przełożonym pogadac jakiego to mają rewelacyjnego pracownika
Czas edycji: 2015-07-22 o
12:50
yyahyoo
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do yyahyoo
Znajdź więcej postów yyahyoo