Dot.: Mamusie październikowe 2015, część 5
Cytat:
Napisane przez Kuapouszka
U mnie podobnie aczkolwiek z nią się nie da spać bo wierci się i kopie 
Rozwazam czy nie rozstawic kojca obok łóżka na noc ale nie chce ja przyzwyczajac 
A o której kladziesz mała spać? Ma rutynę?
Moja ma taką egzeme wredna ze tylko kosmetyki aveeno baby eczema therapy się nadają,po oliatum tragedia :/
Ja w pępku 90  juz wiem dlaczego wszyscy pitola ze znów mam mały brzuch  znów pewnie kurdupla urodze hehe ale obstawiam ze niedługo zrobią growth scan jak mi polozna brzuch zmierzy [emoji14] 
Tam gdzie była kiedyś talia mam 72 :/
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
|
Chodzi spac kolo 23 :O jak ma jakis dziwny dzien to o 21 
I zazwyczaj budzi sie raz nocy miedzy 2 a 3. Ale ostatnio jak spi u siebie to co chwile i musze do niej gadac glaskac az zasnie
No jak spi z nami to tez nie ma mowy abym sie wyspala bo okreci sie jak wskazowki zegara w kolko ale wole tak niz sluchac jekow mi sie wydaje ze u mnie przez te mleko jak w dzieb zje jeden inny posilek to super 
Dzis zjadla pol jajka, jeden klusek slaski i kes miesa ... klade jej na wierzchu rozne rzeczy licze ze cos skubnie ale niestety :P mojej na brzuszku az taki piasek sie zrobil nie wiem jak to okreslic ale az biala skore ma a drapie sie okropnie i musze jej paznokcie krotko obcinac bo az rany sobie robi moze dlatego tak mi sie budzi w nocy bo ja swedzi ...
Chyba musze wybrac sie do lekarza zapytac co zrobic.
---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------
Ja mam kocyk minki i jest dosc gruby cos na grubosc jak rozek
|