Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie październikowe 2015, część 5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-23, 10:45   #596
amelia177
Rozeznanie

Dot.: Mamusie październikowe 2015, część 5

Nadrobiłam.

Cytat:
Napisane przez Pasztetnik Pokaż wiadomość
Dziewczyny, tez Wam zaczely teraz palce puchnac? Bo ledwo obraczke mieszcze :/
Ja już od 2 miechów nie noszę, bo nie mogłam zdjąć i też słyszałam, żeby nie nosić, bo może to się skończyć martwicą palca i wizytą u strażaka, który będzie musiał ciąć obrączkę.

Cytat:
Napisane przez malinowa4 Pokaż wiadomość
Amelia - bardzo się cieszę, że wszystko w porządku! tak jak dziewczyny mówią - lepiej jechać parę razy za dużo niż raz za mało Mój synuś też jest ostatnio bardziej aktywny
Cytat:
Napisane przez ewlina Pokaż wiadomość
Amelia najważniejsze, że wszystko jest okej!
dokładnie lepiej 2 razy za dużo niż raz za mało i się uspokoiłam, a sama wizyta w szpitalu była nie najgorsza.

Cytat:
Napisane przez gosiek0388 Pokaż wiadomość
Hejka mamuśki ,
ja już po wizytach , z małą wszystko ok , ułożona nadal pośladkowo, przepływy ok , waży 1074g, łożysko bez cech przodowania, bryka dziś od 5 rano jakiś energiczny dzień ma , mówie że popisywała się przed lekarzem bo tak to raczej tak nie wariuje, u diabetologa też ok dalej dietka, dowiedziałam się że cukier niekiedy może mi szaleć przez infekcje dróg moczowych i wogóle jakichkolwiek infekcji w organiźmie.

Amelia dobrze że ok , wystraszyłaś mnie
To super, że u dzidzi ok.
nie chciałam straszyć, ale też dać Wam znać, że jak macie niepokój to nie warto czekać tylko iść na IP.

Cytat:
Napisane przez ewlina Pokaż wiadomość
Ja troche się cykam teraz sama jeździć, bo boję się że zasłabnę czy coś :/

Mój brzunio...27 tc I 14.5 kg więcej do kochania
Ładny brzusio! Gdzie Ty pomieściłaś tyle kilo chudzielcu? :P:P:P
Ja na razie 5,1 kg +, a obwód 105 cm.

Cytat:
Napisane przez vikicullen Pokaż wiadomość
Mmm Toska ale bym sobie zjadła taka drożdżowke.
Wy też się tak pocicie? Dzisiaj musiałam tramwajem jechać a nie ma aż takiego upalu, jest ciepło, ale bez przesady, a ja w tramwaju cała twarz mokra aż wstyd, nigdy tak się nie pocilam.
Ja też ostatnio się pocę niemiłosiernie, gdzie nie usiądę to mokra plama, nie wspominając o spaniu, że mimo ubierania się w cienkie piżamy odsłonięte i spania pod prześcieradłem, budzę się ciągle zlana potem.

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
SOWA
Kurczę, mój mąż ma zniżkę pracowniczą 40% w tk maxx aż wstyd, że dotąd nie skorzystałam
Hihi wiedziałam, że by się Tobie spodobała
Mala to jest taki leżaczek/kocyk, możesz na tym sadzać dzidziusia, pewnie jak będzie się uczył główkę podnosić itp. No nie wiem do końca czy to będzie praktyczne, ale nie mogłam się powstrzymać, zwłaszcza, że ostatnio już mi się spodobała, a teraz była obniżka

Cytat:
Napisane przez niud Pokaż wiadomość
Dzięki - dorzucę do koszyka w gemini herbatkę i w końcu dobiję do 300 pln Już od 4 dni się męczę
Ten specyfik co podałaś dodałam do ulubionych, jak będą problemy to od razu TŻ do apteki poń wyślę
A powiedzcie, co zrobić, żeby nie znikły produkty z koszyka, trzeba się logować? czy to samo się zapamiętuje w kompie, bo nie chciałabym ślęczeć, a potem puchy w koszyku.

Zrobiłam w końcu te rzęski!! Co prawda 2,5 h leżenia na fotelu i 160 zeta nie moje...ale na razie jestem zachwycona. Puder na ryjek i make up z głowy, a mój Tż mówi do mnie "Ty moja zalotko" ))

U nas dzisiaj taka burza przeleciała w nocu i nad ranem, że szok a teraz jest mega duszno, wstałam po 8 ale już nie wyrabiam, muszę się znowu walnąć na wyro :/ a potem 3 wielkie kosze do prasowania

Aniołek 11.03.2015
amelia177 jest offline Zgłoś do moderatora