Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pytanie techniczne: Odpowiedzi na forum
Wątek: Pytanie techniczne: Odpowiedzi na forum
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-23, 10:52   #1
ela180752
Przyczajenie

Lightbulb

Odpowiedzi na forum

Witam jestem tu nowa i jeszcze nic nie mogę znaleźć,a irytują reklamy skaczące
Proszę mi pomóc,chcę odpowiedzieć na wątki i nie widzę nigdzie możliwości .
Czytałam o szamponie familijnym ,używam go ponad 50 lat chyba ,nie wiem kiedy rodzice go wprowadzili do naszej łazienki
Czytam tu,że niektórym szkodzi ,wysusza i łupież,kochani pomóżcie mi odpisać na te wątki ,to nie wina szamponu ,a może być przyczyna częstego mycia włosów ,wody mocno chlorowanej lub twardej ,nie można oceniać " książki po okładce "nie widzę to możliwości wstawiania zdjęć ,pokazała bym jakie mam włosy i ile razy obcinanie na 10 cm ,po 8 latach mam ponownie za pośladki i gęste .Szampon familijny jest cudownym "lekiem " przy poceniu się ,używam go pod prysznicem zamiast innych żelów ,czy mydeł i sprawdziłam w każdych wodach ,wszędzie się sprawdza ,warunek do wszystkich szamponów : NIE MYJE SIĘ CZĘSTO WŁOSÓW . Rozumiem praca wygląd estetyka ,to zmusza ludzi do mycia ,ale to bardzo szkodzi ,szczotkowanie pomaga ,ale częste mycie szkodzi . Pozdrawiam i proszę o pomoc ,aby to forumowiczom przekazać
ela180752 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując