2015-07-23, 14:19
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie październikowe 2015, część 5
Cytat:
Napisane przez Oliath
No.
Kubuś wysłał Tatusiowi maila na adres służbowy, takiej oto treści:
"Kochany Tatusiu, jeszcze Cię nie znam i nie wiem, co ty na to, ale bardzo chciałbym to coś, o czym Mamusia mi opowiadała... to się nazywa SOWA czy jakoś tak, Mamusia mówiła że będzie mi mięciutko leżeć na tym i wygodnie główkę ćwiczyć, to jest takie niebieskie puchate i Mamusia mówiła, że jedna pani mówiła, że to teraz jest w obniżce. Jak Mamusia mówi, że ja to muszę mieć, to pewnie muszę. Nie będę
dyskutował, skoro się nie znam, i Tobie Tatusiu szczerze to samo radzę. Nie dyskutować, przywieźć sowę z pracy. Mamusia musi mieć wszystko, co potrzebne, przynajmniej dopóki to leży w moim osobistym interesie, bo jestem malutki i bezbronny i Mamusia jest mi potrzebna bardzo. Tobie też jest potrzebna, jak sądzę, na przykład żebyś nie umarł z głodu - zupełnie jak ja. A Mamusi z kolei ta sowa jest potrzebna. Będzie klops jeśli tego zaniedbasz.
Kopię Cię serdecznie małą nóżką, miłego dnia w pracy, cokolwiek to
jest ta PRACA.
Twój Pierwszy Męski Potomek (... Mamusia mi mówiła, że również ostatni) - Kubuś"
|
Haha normalnie padłam jak to czytałam 
---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ----------
Cytat:
Napisane przez zytka26
oj tak... a jeszcze pamiętam jak test robiłam  w środę zacznie mi się trzeci trymestr 
już musze powoli kupować materiał na kocyki minky, ale nie mogę się zdecydować jakie kolory
Pytałam o puder do dupki ale żadna nie odpowiedziała 
|
Ja żadnego nie mam i nie kupuje ,)
|