2015-07-24, 22:41
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaromania cz.LVI
Cytat:
Napisane przez oliwka125
Gabi dziękuje za zdjęcie pogladowe płaszcza, kusi mnie jak diabli ale mam nadzieję, ze cena może jeszcze spadnie .
że wyszłaś z woskami się nie dziwię, super są. ja bym chciała dorwać te z zamkami z zeszłorocznej kolekcji a póki co kupiłam te co kiedyś linkowałas /mega wygodne tylko dumam czy potrzebne mi kolejne jeansy hehe
http://www.zara.com/pl/pl/kolekcja-a...7p2814946.html
|
woski naprawde polecam!! Plaszcz tez mi sie niestety bardzo podoba 
Cytat:
Napisane przez anciaahk

No dla mnie też, ale się naprawdę porządnie waham.
Gabi we wszystkim świetnie!  Co byś nie nałożyła, to milion dolców to mało! Kapitalne nogi, figura - wszystko.
I gratuluję synka, mój by wlazł na żyrandol.
Anulku  , zaraz będziesz miała najcudowniejszy okres w życiu, zapomnisz o niedogodnościach. Bardzo Ci tego zazdroszczę
Dokładnie to samo pomyślałam
 Batoniku a jak skaczesz? Obunóż? czy jak się to pisze
aaaaaa ja też jestem zmotywowana, ale mam zwykłą sznurkową skakankę
|
Aniaa dziekuje ty to mi zawsze tak ladnie naslodzisz 
ja skacze najpierw na lewa noge potem na prawa a potem obunoz i to jest taki speed ze hoho pot kapie mi na podloge serio
Cytat:
Napisane przez cremova
bylam w decathlonie i mieli zwykle, a chcialam juz jutro przed praca poskakac  stwierdzilam, ze bede wstawala 45 min wczesniej i ogarniala skoki  czyli o 6 rano  zamowilam wkoncu na allegro z licznikiem, nie moge sie juz doczekac az przyjdzie
Gabi normalnie mnie zmotywowalas tymi nogami, skakanka i ja to naprawde juz koniec swiata  ale jestem w bojowym nastroju do dzialania
Poza tym w tych woskach wygladasz jak miliony monet 
|
skaczcie dzkewczyny, gdybym nie widziala efektow to bym se dala spokoj a i wam bym nie pisala... jestem tak zmobilizowana i podjarana efektami ze z ochota przystepuje do dzialania.....dzis mialam 2122 podskoki
---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------
Cytat:
Napisane przez anciaahk
hmmm tak dumam, mam kartę podarunkową na 169 zł, może kliknąć te woski? A może lepiej ten krótki płaszczyk??
hmmmmm co radzicie?
|
Jesli nie klikasz massismowego to klikaj zarowy bo naprawde sliczny jest woski zdazysz kupic
|