Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zaromania cz.LVI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-24, 22:41   #3892
gabi1234
Zakorzenienie

Dot.: Zaromania cz.LVI

Cytat:
Napisane przez oliwka125 Pokaż wiadomość
Gabi dziękuje za zdjęcie pogladowe płaszcza, kusi mnie jak diabli ale mam nadzieję, ze cena może jeszcze spadnie .
że wyszłaś z woskami się nie dziwię, super są. ja bym chciała dorwać te z zamkami z zeszłorocznej kolekcji a póki co kupiłam te co kiedyś linkowałas /mega wygodne tylko dumam czy potrzebne mi kolejne jeansy hehe
http://www.zara.com/pl/pl/kolekcja-a...7p2814946.html
woski naprawde polecam!! Plaszcz tez mi sie niestety bardzo podoba
Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość

No dla mnie też, ale się naprawdę porządnie waham.

Gabi we wszystkim świetnie! Co byś nie nałożyła, to milion dolców to mało! Kapitalne nogi, figura - wszystko.
I gratuluję synka, mój by wlazł na żyrandol.

Anulku , zaraz będziesz miała najcudowniejszy okres w życiu, zapomnisz o niedogodnościach. Bardzo Ci tego zazdroszczę

Dokładnie to samo pomyślałam

Batoniku a jak skaczesz? Obunóż? czy jak się to pisze

aaaaaa ja też jestem zmotywowana, ale mam zwykłą sznurkową skakankę
Aniaa dziekuje ty to mi zawsze tak ladnie naslodzisz
ja skacze najpierw na lewa noge potem na prawa a potem obunoz i to jest taki speed ze hoho pot kapie mi na podloge serio
Cytat:
Napisane przez cremova Pokaż wiadomość
bylam w decathlonie i mieli zwykle, a chcialam juz jutro przed praca poskakac stwierdzilam, ze bede wstawala 45 min wczesniej i ogarniala skoki czyli o 6 rano zamowilam wkoncu na allegro z licznikiem, nie moge sie juz doczekac az przyjdzie

Gabi normalnie mnie zmotywowalas tymi nogami, skakanka i ja to naprawde juz koniec swiata ale jestem w bojowym nastroju do dzialania

Poza tym w tych woskach wygladasz jak miliony monet
skaczcie dzkewczyny, gdybym nie widziala efektow to bym se dala spokoj a i wam bym nie pisala... jestem tak zmobilizowana i podjarana efektami ze z ochota przystepuje do dzialania.....dzis mialam 2122 podskoki

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
hmmm tak dumam, mam kartę podarunkową na 169 zł, może kliknąć te woski? A może lepiej ten krótki płaszczyk??
hmmmmm co radzicie?
Jesli nie klikasz massismowego to klikaj zarowy bo naprawde sliczny jest woski zdazysz kupic