Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-25, 21:18   #4690
Majka232
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 4

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
A no ja smyka nie mam. Musialabym 50km jechac.
Tez mam dramat z włosami.

To jestem spokojna bo widzę ze nie tylko u nas ta drobna wysypka

Ja gdybym miala walczyć o kp to prawdopodobnie bym wpadła w spora depresję. Przykro mi ze nie zawalczylam ale jest jak jest.
I myślę ze lepiej zakończyć ten temat bo komuś moze sie zrobić przykro jak tak piszesz. Każdy ma prawo decydować o sobie i o tym jak karmi swoje dziecko i nic innym do tego moim zdaniem.

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

Majka zła babo wstretna! zamowilam tego motyla i 3pak body na krotki bo mało mamy, i czapusie na jesień prawie 100zl pękło. Pomine fakt ze wczoraj 200zl na mleko i sloiczki wydałam na dodomku.pl. :-P
Zobaczysz ze bedziesz zadowolona a raczej Twoj synek

Ja zamówię miękką ksiazeczke o taką: http://www.smyk.com/tiny-love-gdzie-...y-dla-dzieci-p

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
MAJKA ja mam kolezanke co skonczyla kp po 2 tyg bo jak stwierdzila wszyscy jej zwracali uwage ze nie tak to robi wiec przeszla na butle i mm...
Hmmm...

Co do kp uwazam że trzeba sprobowac i troche o to powalczyć ale bez spiny ze wylacznie kp jest dobre dla dziecka.
Ja w pierwszej ciąży bardzo bylam na nue nastawiona. Tez mam wklesle bridawki i wyciągalam je nosząc specjalne nakładki. Wszystko poszlo gładko.
Teraz podchodzilam spokojniej. Synek ba poczatku gryzl mi sutki tak że płakałam ale udalo sie i karmię.
Nie rozumiem tylko jak ktis z wygody daje butle a na naszym wątku takich osób nie ma the end