2015-07-25, 20:29
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 4
Cytat:
Napisane przez kar0ola
Hehehehe wiedzialam ze wywolam burze, za cicho tu bylo ostatnio
Nie chodzilo mi o to, ze jak ktos spbie nie radzi z kp to jest leniwy i gorszy. Jest roznica pomiedzy chociazby proba, stararaniem sie, a calkowitym olaniem. Nie bede brnela dalej w dyskusje, to moje zdanie. Kazdy interpretuje jak chce, ale prosze nie wrzucac mi slow ktorych nie napisalam 
---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------
Ps. Butelka to nie trucizna i nigdy tego nie napisalam. A ze mlwko matki jest lepsze i nigdy zadne mm go nie zastapi to wiadomo.
|
Burza byla tylko ciebie nie bylo i nie nadrobilas :-P
Cytat:
Napisane przez Majka232
Zobaczysz ze bedziesz zadowolona a raczej Twoj synek
Ja zamówię miękką ksiazeczke o taką: http://www.smyk.com/tiny-love-gdzie-...y-dla-dzieci-p
Hmmm...
Co do kp uwazam że trzeba sprobowac i troche o to powalczyć ale bez spiny ze wylacznie kp jest dobre dla dziecka.
Ja w pierwszej ciąży bardzo bylam na nue nastawiona. Tez mam wklesle bridawki i wyciągalam je nosząc specjalne nakładki. Wszystko poszlo gładko.
Teraz podchodzilam spokojniej. Synek ba poczatku gryzl mi sutki tak że płakałam ale udalo sie i karmię.
Nie rozumiem tylko jak ktis z wygody daje butle a na naszym wątku takich osób nie ma  the end 
|
Oby byl zadowolony bo złożę reklamacje na wątku ;-)
Ja podobno mialam super warunki do kp jesli chodzi o piersi i sutki. Ale mlody mimo ze jadal przez te 4tyg co godzinę cycusia to nadal byl glodny i nie nakręcilo mi to jakos tej laktacji.
Moze z następna dzidzia bede miala siłę aby nie wylazic dalej od domu tylko siedziec i karmić w kolko przez 3miesiace.
 Pawcio 13.04.2015
|
|
|