Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zdeterminowane na maxa!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-25, 21:42   #130
piankai
Rozeznanie

Dot.: Zdeterminowane na maxa!

Cytat:
Napisane przez AnotherHero Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj poszalałam konkretnie z ćwiczeniami Miałam ochotę się totalnie wymęczyć także, dziś zrobiłam:
- sobotnia Mel B, czyli 40 minut
- Mel B trening ramion
- 8 minute abs
- 8 minute legs
- 8 minute buns
- tiffany boczki
- parę minut rozciągania
Razem wyszło 1,5 godziny A nawet jakoś specjalnie nie padam na twarz Mam nadzieję, że zakwasów wielkich nie będzie, bo jutro jadę na wycieczkę w góry

Wydaję mi się, że za mało jesz. Spróbuj policzyć mniej więcej kalorie chociaż z jednego dnia. Według mnie sam rosół to dość kiepski obiad Ja specem od diety nie jestem, więc tylko sugeruję A jak się je za mało, to metabolizm zwalnia, organizm zaczyna robić zapasy, i jest odwrotny efekt od zamierzonego
U mnie dzisiaj:
- owsianka (płatki owsiane, otręby żytnie, siemię lniane, len mielony, mleko, gorzkie kakao i miód)
- 2 kromki chleba żytniego z szynką, sałatą i pomidorem
- kwaśne papierówki prosto z ogródka
- kasza, kurczak i warzywa
- na kolację chyba będzie omlet z twarożkiem
Nie wydaje mi sie,ze malo jedynie dzisiaj nie mialam drugiego sniadania za to,ze skusilam sie na sernik a kawalek sernika ma 300 kcal wiec to przez to .Co do obiadu to ja nigdy 2 dan nie jadlam wiec teraz tez nie zamierzam a jem to co po prostu na obiad ,nie chce z niczego rezygnowac wiec od czasu do czasu jakas zupa nie jest zla
Na kolacje zjadlam salatke .Poza tym odkad jestem na tej diecie 5 posilkow codziennie chodze do kibelka ,a zawsze mialam z tym problem wiec mysle,ze jest dobrze