Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szatnia, prysznic na basenie, ale jak wypada?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-25, 23:01   #37
yosanne
Raczkowanie

Dot.: Szatnia, prysznic na basenie, ale jak wypada?

Cytat:
Napisane przez Hibiku Pokaż wiadomość
E... zmyć chloru nie musisz, serio?
E.. nie zrozumiałaś. Z mojego punktu widzenia, byłabym bardzo zadowolona, jakby ludzie przed wejściem do basenu dokładnie się myli, dla wspólnego komfortu i poczucia higieny. Dlatego pochwalam tych, którzy tak robią i kręcę nosem na tych, którzy siem wstydzom i w efekcie myją się w kostiumie, a potem wchodzą razem ze mną do wody.
Po basenie oczywiście, że się myję, nago i dokładnie Natomiast to, czy inni myją się po skorzystaniu z pływalni już mnie średnio obchodzi, bo wtedy kwestia higieny nie ma już dla mnie znaczenia (no chyba, że to współpracownik, z którym będę siedzieć następne 8 godzin w jednym pomieszczeniu).

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

Cytat:
Napisane przez af096d25f0cf772bc51ba27de bbec984bc7420f7 Pokaż wiadomość
No jak się wsadzi łapę pod to nie jest żaden problem. Zawsze mnie rozwala argumentacja tych, co zwalczają "basenowych tekstylnych".
No nie wiem, jak chcesz "wsadzić łapę" i DOKŁADNIE się umyć w dopasowanym jednoczęściowym kostiumie? No sorry, ale przynajmniej górę trzeba opuścić, żeby było to wykonalne.
yosanne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując