2015-07-25, 23:01
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Szatnia, prysznic na basenie, ale jak wypada?
Cytat:
Napisane przez Hibiku
E... zmyć chloru nie musisz, serio?
|
E.. nie zrozumiałaś. Z mojego punktu widzenia, byłabym bardzo zadowolona, jakby ludzie przed wejściem do basenu dokładnie się myli, dla wspólnego komfortu i poczucia higieny. Dlatego pochwalam tych, którzy tak robią i kręcę nosem na tych, którzy siem wstydzom i w efekcie myją się w kostiumie, a potem wchodzą razem ze mną do wody.
Po basenie oczywiście, że się myję, nago i dokładnie Natomiast to, czy inni myją się po skorzystaniu z pływalni już mnie średnio obchodzi, bo wtedy kwestia higieny nie ma już dla mnie znaczenia (no chyba, że to współpracownik, z którym będę siedzieć następne 8 godzin w jednym pomieszczeniu).
---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------
Cytat:
Napisane przez af096d25f0cf772bc51ba27de bbec984bc7420f7
No jak się wsadzi łapę pod to nie jest żaden problem. Zawsze mnie rozwala argumentacja tych, co zwalczają "basenowych tekstylnych". 
|
No nie wiem, jak chcesz "wsadzić łapę" i DOKŁADNIE się umyć w dopasowanym jednoczęściowym kostiumie? No sorry, ale przynajmniej górę trzeba opuścić, żeby było to wykonalne.
|
|
|