Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie październikowe 2015, część 5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-25, 23:32   #1034
mala29lll
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie październikowe 2015, część 5

Powaznie rozważam związek z kobietą Po co mi wkurzający facet, a humorki ma gorsze niż baba w ciąży
JA tez mam miniaturki. Może się zmieszczę w jakąś nie dużą torbę co by mnie nie wyśmiali w szpitalu. JA na SR dziewczyna mówiła, że była laska z 2 torbami sporymi, ale ona miała prostownicę, suszarkę, odżywkę, piankę, kosmetyki do malowania itd nawet maseczkę wzięła

---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ----------

Cytat:
Napisane przez 88maggie88 Pokaż wiadomość

Haha Ja mam to samo, nie popuszczę tak łatwo w końcu musi odpokutować swoje ))
Jakby się wszystko płazem puszczało to już całkiem bym im palma odbiła. Może go kopnę niby przez sen? albo z łokcie pociągnę. Sposobem Elve hehhe niby nie chciałam a się wyżyję

---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ----------

Cholera tylko ostatnio jakoś mi szybciej złość przechodzi, bo mi szkoda niuni, żebym się tak denerwowała eh... musze się nauczyć nie denerwować i olewać jednocześnie gada
Założyłam już stanik sportowy bez fiszbin i mięciutki i dalej mnie gniecie w żebrach. SObie znalazła księżniczka pozycję grrrr...