Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozstanie z facetem XXXIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-26, 03:06   #2680
AngelGirl
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem XXXIII

Cytat:
Napisane przez czaroownica87 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczynki
Muszę się "wygadać"...:rolleyes :

Wróciłam właśnie z imprezy. Był koncert mojego ukochanego zespołu, potem poszłyśmy z koleżankami jeszcze do pubu. Wcześniej byłam sobie na działce chcąc się poopalać, ale z racji kapryśnej pogody pobyczyłam się na kocyku z muzyczką w uszach. Mimo to było mi baaaardzo przyjemnie Dawno tak fajnie się nie czułam.
I tu pojawia się ZONK Kurcze, to był naprawdę udany dzień a jednak po powrocie coś mnie ukuło... Jakiś taki smutek/żal/tęsknota/pustka...jak zwał, tak zwał. Zastanawiam się nad tym bo cholera, nie chcę tak mieć! Skąd się to znów wzięło! ...i sama nie wiem...
Widziałam sporo par cieszących się sobą... może to to mnie tak dobiło.. nie wiem. A może powrót do pustego mieszkania...
Ech, nie chcę tak. Chcę być silna, chcę mieć to wszystko gdzieś!
Jeszcze robię coś głupiego... Często (prawie codziennie) zerkam na ich profile... i jego i jej... wiem, to chore a jednak na razie jest to silniejsze ode mnie... BARDZO nie chcę tego robić i wiem, że to tylko ode mnie zależy a mimo to ciekawość wygrywa...
Nie wiem po co to robię...
...wrzuciła ostatnio new focię... dała na profil. Ładna dziewczyna, taka hmmm dziewczęca - jego typ (i ciekawe co ze mną robił? ja mam urodę bardziej zimnej s*ki..) jak kojarzę poprzedniczki (kojarzę bo matoł o nich wspominał, miał na fb itd ) ale szczerze? Ku*wa żal mi jej. Serio nie mam do laski problemu. Wiadomo, mogę się mylić ale na 80% jestem pewna, że jest tylko "następną"..do czasu aż całkiem się zakocha i będzie po prostu "nudna" bo już mu znana, nie będzie wyzwaniem.
Przed chwilą przeglądałam fotki z dziś i natrafiłam na wspólną z nim z wypadu w góry...tacy szczęśliwi a było to zaledwie 2 miechy temu... jej...jak można być takim niedojrzałym, rozkapryszonym dzieciakiem
Natrafiłam dziś też na zeszyt, w którym w najtrudniejszych momentach z początku pisałam swoje "żale". Wszystko to, co mnie bolało. Jaka ulga, że nie czuję już tego co przeczytałam... ogólnie to były słowa niezrozumienia dlaczego mi to zrobił i takie tam...ale ewidentnie przebijają się przez te słowa uczucia do niego. TERAZ ICH NIE MA.
Tzn są, ale przeciwne [emoji14]: Serio...patrząc na fotkę widziałam kogoś zupełnie innego. Jakbym widziała obcego kolesia. Ale on widać był obcy...

Dobra bo już się rozpisałam za dużo i tak pewno żadna z Was nie przeczyta [emoji14]: ale spoko, i tak mi ulżyło jak z siebie to wyrzuciłam
Kocham to miejsce
dzięki

dobranoc
heeej, ja przeczytalam Nie mogę spać, minął 2 dzień od rozstania. Jest mi z tym dobrze. Ale zasnąć nie mogę, rozmyslam nad przyszloscia, nad wolnoscia nad tym ze bede otaczala sie znow w gronie ludzi usmiechnietych i zarazajacych pozytywna energia. Jak bylam z exem to zaniedbywalam znajomych, stlamszona przez niego nie miala ochoty ma wyjscia, bo zadna to radosc miec w swiadomosci ze jest sie z takim frajerem i nie miec sily zeby zerwac... Na szczescie znajomi nie odwrocili sie plecami a nawet na odwrot pocieszaja jak mogą, pisza, dzwonia, to sa na prawde przyjaciele jestem taka szczesliwa
Kurde tak sie rozpedzilam, ze zapomnialam co mialam napisać Aha, to normalne że Cie korci i zagladasz na fejsa...Te czasy sa straszne...pomyslcie ze kiedys nie bylo zadnych fejsow,telefonow, internetow i innych wynalazkow... Byly listy, ludzie zrywali ze soba przez listy, mowili sobie w twarz "to koniec" a jak nie mieli jaj to nic nie mowili i ich poprostu nie bylo... Taka osobka pocierpiala w samotnosci, wyrzalila sie mamie, babci albo przyjaciolce i z czasem zapominala...bo kontak sie urywal nie bylo mozliwosci jak "podejrzec" bylego co sie w jego zuciu dzieje. Jak tak zagladamy to ciagle myslimy o nim, dolujemy sie, caly czas jest w naszym zyciu mimo ze tylko przed oczami, na obrazku..
Dobra, bo wypisuje jakieś farmazony [emoji14] Ale tak sobie to tlumacze i dobrze mi z tym Dobranoc...

Edytowane przez AngelGirl
Czas edycji: 2015-07-26 o 03:09
AngelGirl jest offline Zgłoś do moderatora