Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-26, 04:00   #4741
Majka232
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 4

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
A ja walcze z kolka od 1szej.
Jestem juz na skraju....
Jejku. Współczuję. Może jakies badania zrob Mikolajowi? Krew mocz kał, usg brzuszka. Może bidulek jakaś bakterie ma?

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
eh pewnie poszło o to że pije, co?
Jezu jacy faceci są durni...

to biedny synek. Kurde żeby aż tak go wzięło? Mam nadzieje że przechodzi mu już trochę?
to mi jakąś inna herbatkę pokazuje. Jak z suszu to spoko

u mnie dawno pobudek nie bylo a dziś bach po 4. A teraz zrobiła się towarzyska i spać nie chce. Zaraz łąpki do buzi i ssie.
Widzisz Majka nie ma lekko:P
Moja dziś przesrała...fotelik! Siedzenie w aucie było całe brudne nawetOna robi raz na 2-3ale jak walnie to wszystko zasrane

Sonia ale kolki tak w nocy? Ja się nie znam ale może to co innego??
Ale w jaki sposób aż siedzenie w aucie?
Ala robi kupkę raz na kilka dni?
Ja to przyzwyczajona jestem do kilku kupek dziennie. Starszy miał podobnie

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Czyli ani mleko, ani kropelki? Straszne ;/ i jeszcze sama jestes... Ja dzis po 2 miałam sprint do lozka bo moja sie dławiła, chyba ślina. Albo mucha. Jezu, straszne, ale pamietam, jak któraś miała podobna sytuacje, wiec ja twarzą do ziemi i poszło. Pamiętałam jeszcze o chuchnięciu w twarz, ale najpierw odruchowa ja przerzuciłam, serce mi prawie stanęło ;/ a ona tak sie wystraszyła, ze nawet nie płakała. Poprzytulalysmy sie i usnęła. Dobrze, ze mam jednak taki sen do dupy i usłyszałam, jak nie moze powietrza zlapac. Brr. A cyca nie chce brac ... Teraz tez na chwile złapała i wypluła. Nic, zobaczymy jutro co bedzie. Butle tak szybko wciąga, ze skończyła prawie, w czasie, kiedy pisze ten post.
Jejku. Dobrze że wszystko w porządku.
Dmuchniecie w usta to jak dziecko zanosi sie od płaczu.

Zmienilam pościel. Kupa nie aż taka duża ale musiała pójść górą ech