Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - mamusie i staraczki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-26, 05:06   #135
docik10
Zakorzenienie

Dot.: mamusie i staraczki

Nasz miał być Antoś ale jak już pisałam nagła zmiana decyzji jak zaszłam w ciążę. Imię Wam ma się podobać. Ludzie teraz krytykują a zobaczysz, że potem będą mówić "Nie podobało mi się to imię ale teraz tak mu pasuje" Właśnie to jest jedna z tych pięknych chwil bycia rodzicem, że to Wy i tylko Wy decydujecie jak na imię będzie miało wasze dziecko Moi teście też nie byli zadowoleni z imienia jakie wnukowi dała szwagietka ze szwagrem, bo dziadki chcieli inaczej. Moja kuzynka jak usłyszała, że chcemy dać synowi Antoś to skomentowała "Weź przestań Antek dacie?! Brzydkie imię" Nie no jej syn Michał ma pięknie na imię. Michał co se kija wpychał. No mi się to zdanie nasuwa jak słysze to imię. Moim zdaniem Antoś to piękne imię, nawet Antoni mi się podoba Nie wiem dlaczego jak tylko zaszłam w ciąże to powiedziałam, że Antosia to ja nie nosze, jeszcze przed poznaniem płci. Rok wcześniej ustalone a ja chciałam Kamila.

W moich propozycjach był: Szymon, Tymek, Mikołaj, Nikodem, Bartosz.

Kobieta mi mały czasami przytuli się fo pęcherza ale bólu nie czuje a potrzebe Najgorzej było w jednej nocy jak był jeszcze odwrócony główką w górę i głową rozpychał mi żebra ból niesowity. Potem 3 dni czułam ból żeber jakby stłuczone po wypadku samochodowym.

---------- Dopisano o 06:06 ---------- Poprzedni post napisano o 05:55 ----------

Aksiokersa czekamy na bijące serduszko, będzie wszystko ok Ja w 5 tc widziałam na usg kropke o wielkości 8mm to trudno lekarzowi coś wyczytać. Bądz dobrej myśli i nie czytaj żadnych forum o plamieniach, wczesnej ciąży. Ja głupia tak robiłam, nakręcałam się i tyle ile ja stresów dałam swojemu dziecku w 1 trymestrze to tylko ja wiem. Miałam plamienia w 7tc, leżałam w szpitalu. Był okres zaniku jakichkolwiek objawów ciąży , diagnoza na forum :ciąża obumarła" Ruchy mojego dziecka nie były książkowr, były dni ciszy a dziś odliczam dni do porodu Codziennie kładąc się spać myślę czy w nocy nie obudze się z akcją porodową Dziś głowa mnie boli więc dziś nie rodze, nie mam wystarczającego nastroju hihi
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując